Surface Phone. Functie EXCLUSIVA pentru Telefon

Surface Phone. O noua functie exclusiva este dezvaluita pentru telefonul celor de la Microsoft, iata ce vrea sa ofere compania americana pentru clienti.

Surface Phone balama

Surface Phone. Acum cateva luni bune am aflat primele informatii cu privire la acest telefon pe care compania Microsoft il are in proces de dezvoltare de ceva vreme, el fiind unul pliabil, la fel ca Samsung GALAXY FOLD, sau Huawei MATE X. Atunci ni s-a spus ca Microsoft ar fi fost interesata sa aduca Surface Phone pe piata, dar in vara anului 2018 ar fi luat decizia de a anula proiectul pentru ca telefonul nu era suficient de bun pentru a fi pus in vanzare.

Surface Phone. Ei bine, se pare ca planurile americanilor s-au cam schimbat, deoarece un nou brevet de inventie inregistrat pentru ei dezvaluie faptul ca procesul de dezvoltare continua in Redmond. In imaginea de mai jos puteti vedea prezentata noua balama care urmeaza sa fie folosita pentru a ajuta Surface Phone sa se plieze asa cum trebuie, si eventual fara ca un spatiu sa ramana intre cele doua ecrane atunci cand sunt inchise de catre utilizator.

Surface Phone. Functie EXCLUSIVA pentru Telefon

Surface Phone balama functie

Surface Phone. Spre deosebire de telefoanele pliabile prezentate pana acum, telefonul celor de la Microsoft ar urma sa poata fi folosit ca un laptop cand este pliat, ceea ce actualele nu permit in vreo forma. Tot in contrast cu telefoanele actuale, Surface Phone ar urma sa permita rotirea ecranului la 360 de grade pentru a permite folosirea telefonului ca unul obisnuit, ceva ce ar fi cu adevarat inedit, poate chiar si o premiera pentru acest tip de telefoane.

Surface Phone balama laptop

Surface Phone. Dupa mai bine de un an de zile de dezvoltare, noul model de telefon pliabil al celor de la Microsoft pare sa intre intr-un fel de linie dreapta pentru lansare, mai ales ca Samsung si Huawei si-au prezentat deja telefoanele. Surface Phone ar urma sa fie totusi ceva mai diferit fata de modelele concurente, iar daca Microsoft va reusi sa lanseze un telefon cu adevarat interesant, atunci ar putea avea o sansa sa aiba smartphone-uri cu adevarat apreciate.

Surface Phone. Lansarea acestui telefon a fost anul trecut anuntata pentru a doua jumatate a acestui an, asa ca sperantele sunt foarte mari ca acest produs sa fie prezentat in mod oficial in urmatoarele luni.