iPhone 11 va avea Baterii MAI MARI, Iata DE CE

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor fi lansate cu baterii mai mari de catre compania Apple, iata care este motivul pentru aceasta schimbare radicala.

iPhone 11 baterie

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor fi lansate cu baterii mai mari de catre compania Apple, americanii facand in sfarsit o schimbare pe care unii dintre clienti o cer de ceva vreme pentru telefoane. Stim deja de ceva vreme ca seria de telefoane iPhone 11 va avea implementata incarcare bilaterala pentru a permite incarcarea altor modele de telefoane, a AirPods, sau a oricaror dispozitive wireless chiar din telefoanele Apple, asa cum ofera si alti producatori.

Incarcarea bilaterala incepe sa devina o functie cam obligatorie pentru noile modele de telefoane premium, iar pentru implementarea in iPhone 11 era nevoie si de o baterie de capacitate mai mare pentru a o oferi cu o experienta buna. Nu se stie in momentul de fata ce fel de baterie va fi integrata in iPhone 11, sau iPhone 11 Plus, insa este cert ca fata de seria iPhone XS, capacitatea va fi crescuta pentru ca incarcarea bilaterala sa fie intr-adevar utila pentru clienti.

iPhone 11 va avea Baterii MAI MARI, Iata DE CE

Avand in vedere ca noile AirPods au o carcasa cu incarcare wireless, iPhone 11 va fi extrem de util pentru cei care le cumpara, autonomia lor putand fi crescuta substantial folosind sistemul de incarcare bilaterala. E posibil ca bateriile din iPhone 11 si iPhone 11 Plus sa aiba capacitatea crescuta cu 10% – 25% de catre compania Apple, insa totul depinde si de posibilitatea ca schimbarea sa fie implementata fara ca grosimea carcaselor sa fie substantial modificata.

We expect the new 2H19 iPhone models will support two-way wireless charging. Though the iPhone is not the first high-end smartphone to be equipped with two-way wireless charging, this new function could make it more convenient for users to charge the new AirPods and create a better integrated user experience of the iPhone and AirPods.

iPhone 11 nu prea era asteptat cu o crestere pentru capacitatea bateriei, deoarece Apple intentioneaza sa pastreze neschimbat design-ul telefoanelor in raport cu seria iPhone XS, insa iata ca vom avea totusi parte de o surpriza. In momentul de fata stim ca seria de telefoane iPhone 11 si iPhone 11 Plus va fi lansata undeva prin luna septembrie a acestui an, dar date clare nu au fost dezvaluite, desi probabil le vom afla undeva in cursul acestei veri.