Huawei. ANUNT UIMITOR despre Telefoanele Viitoare

Huawei. Un anunt foarte important cu privire la telefoanele viitoare este facut de catre compania chinezeasca astazi, iata ce planuri majore are.

Huawei telefoane pliabile

Huawei. In mod complet neasteptat, compania chinezeasca a facut un anunt uimitor privind telefoanele pe care vrea sa le aduca pe piata in urmatorii ani pentru clientii din intreaga lume. Huawei, prin vocea CEO-ului Richard Yu, a anuntat ca in urmatorii ani intentioneaza sa lanseze mult mai multe telfeoane pliabile, care vor fi si mult mai ieftine.

Huawei. Acum Huawei Mate X costa 2300 de euro, insa in doi ani pretul ar trebui sa fie injumatatit, si mult mai apropiat de cel al actualelor modele premium. CEO-ul celor de la Huawei spune deasemenea si ca telefoanele pliabile ar urma sa reprezinte cam jumatate din totalul telefoanelor pe care compania le va vinde in 2021, ceea ce e o afirmatie curajoasa.

Huawei. ANUNT UIMITOR despre Telefoanele Viitoare

Huawei. In momentul de fata chinezii considera ca telefoanele pliabile sunt pentru cei care vor productivitate de la dispozitivele lor, in timp ce restul modelelor sunt pentru orice altceva. Situatia este una destul de interesanta, iar asta pentru ca Huawei nu a promovat aceste dispozitive ca fiind gandite exclusiv pentru productivitate, insa se pare ca aceasta ar fi gandirea.

As times fly, the costs will reduce, I think in two years foldable phones will have a similar price to current flagship phones. It’s difficult to say, I think that on a flagship level in two years, half of our devices could be foldable. For sure, as I said I really enjoy using the Mate X for work, and the P30 Pro for everything else, especially the camera it’s really good.

Huawei. A spune ca poti injumatati preturile telefoanelor pliabile in doar doi ani este o afirmatie extrem de curajoasa, la fel ca si cea prin care anunti ca vei vinde foarte multe. Daca ar fi sa estimam, atunci chinezii sunt de parere ca in 2021 cateva zeci de telefoane pliabile ar trebui sa fie vandute doar de catre ei, insa optimismul acesta e cam departe de realitate.

Articolul precedentGmail. SURPRIZA Facuta la Implinirea a 15 ani
Articolul următorSamsung GALAXY NOTE 10. Schimbare INCREDIBILA de la iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.