Apple va Lansa iPhone 11 cu o Schimbare Mult Asteptata

Apple va lansa iPhone 11 cu o schimbare mult asteptata de catre fanii din intreaga lume, iata cum a decis sa renunte in fata presiunii pusa de clienti.

iPhone 11 incarcator 18W

iPhone 11 va fi lansat de catre compania Apple cu o schimbare pe care foarte multa lume o asteapta inca din momentul in care iPhone X a fost prezentat oficial, dar care din pacate nu a ajuns la utilizatori. Mai exact, desi cei de la Apple au implementat un sistem de incarcare rapida pentru telefoanele lor inca din 2017, nu au inclus in cutie si un incarcator rapid, dar asta urmeaza sa se schimbe cu lansarea iPhone 11, ceea ce este o veste foarte buna pentru toata lumea.

iPhone 11 urmeaza sa aiba inclus un incarcator de 18W, care va facilita incarcarea rapida a telefonului adica 50% din baterie va putea fi incarcata in doar 30 de minute, mai incet decat in cazul Huawei P30 Pro, sau Samsung GALAXY S10, din pacate. In imaginea de mai jos puteti vedea ceea ce ar trebui sa aiba iPhone 11 inclus in cutia in care va fi livrat, adica un cablu de incarcare USB-C to Lightning, dar si un incarcator rapid de 18W, tot USB-C.

iPhone 11 va avea un incarcator USB-C de 18W

incarcator 18W iPhone 11

iPhone 11 a avut pana acum zvonite informatii contradictorii cu privire la ceea ce urmeaza sa ofere pe partea de incarcare rapida, unii spunand ca acest incarcator de 18W va ajunge, altii ca nu va mai ajunge. Sursa informatiilor de astazi a furnizat in trecut foarte multe date valide cu privire la produsele celor de la Apple, asa ca e de asteptat ca si acum sa aflam detalii adevarate cu privire la ceea ce va avea iPhone 11 pe partea de incarcare rapida.

In addition, the next iPhone seems to continue to adopt the Lightning connector, but the charging cable has been changed to the USB-C to Lightning cable, and it seems that the attached power adapter may also be changed to the Apple 18W USB-C power adapter is.

iPhone 11 le va oferi clientilor exact ceea ce ofera telefoanele Android, pentru ai lor clienti, lacomia companiei Apple putand fi intr-un final data la o parte, pentru ca americanii si-au cam batut joc de clienti. In timp ce Samsung si Huawei au incarcatoare rapide incluse in cutiile telefoanelor, Apple si-a batut joc de clienti timp de 2 ani de zile cu incarcatoare foarte slabe, si o functie de incarcare rapida pentru care trebuiau investitii de zeci bune de dolari, dar iPhone 11 ar trebui sa rezolve problema.

iPhone 11 va avea conferinta de lansare organizata in toamna acestui an, cel mai probabil prin septembrie, asa ca ramane atunci sa vedem toate noutatile pregatite de catre compania Apple.

60 COMENTARII

  1. Cum o sa te bucuri cand o sa ai si tu la iphone :))
    Una este sa fie facut din fabrica special pentru un model si alta e sa cumperi incarcatoare terte!

  2. Cum o sa te bucuri cand o sa ai si tu la iphone :))
    Una este sa fie facut din fabrica special pentru un model si alta e sa cumperi incarcatoare terte!

  3. eu zic cum este la mine…
    la tine ala de ipad are 10W sau 12W…al meu incarca cu 18W cat suporta iphone…
    nu este problema mea ca nu ai incarcator de minim 18W

  4. Eu am doar cel de 10w 2,1 A, dar cu un cablu care “duce “ 2,5A de la baseus încarcă xs in 1:40 ore adică ca acest Fast charger cu USB c

  5. Adica o sa adauge un incarcarcator de la huawei p10 ?? Ce este in poza arata identic. Nu este vorba de doar ceva dolari in plus. Problema mare la apple sunt bateriile folosite in telefoane. Cine s ocupat cu reparatii stie despre ce vorbesc. Bateriile apple sunt f invechite, nu supprta curenti de incarcare mare si daca l forteaza cu un quick charge o sa aibe surprize la scaderea drastica a capacitatii.

  6. nu e adevarat ce zici, folosesc incarcator rapid de 29w de 6luni si nu a scazut deloc capacitatea e la 100% …numai inventa aici , bateria lu iphone 8/x/xs suporta incarcare rapida,dar problema e ca nu ofera ei incarcator rapid… asta e altceva dar sa minti ca forteaza nu stiu ce …….

  7. bai dar mult aberezi, iphone 8/x/xs suporta fast charge,dar nu ofera ei incarcator..eu folosesc incarcator de 29w si incarca ff rapid … numai inventa aici minciuni fara sa sti

  8. Microcontroller-ul pt baterie in xs este folosit si in huawei p10. Acel super charge funtioneaza mult mai bine cu o chinezarie de 150€. Incarcare de la 0 la 80% in aproximativ 45 de minute. In cat timp se incarca iphoneul tau la 29w?? De asta zic. Bateriile sunt mult mai slabe fata de concurenta. Si apple a recunoscut “neoficial” acest lucru. Schimbarea bateriilor gratuit la 6s, 50% reducere pt inlocuirea bateriilor si mai nou inlocuirea bateriilor care au fost schimbate in service-uri neautorizate. Pune-ti intrebarea asta si mai vorbim la urma.

  9. Ati mai patit careva azi sa vi se dea ora inainte cu +1 ora?am patit si aparea 00 desi era 23:)) evident ca si-a revenit la loc cand am umblat in setari

  10. De la super charge probabil. Nu doar ca iti incarca telefonul mai repede cu un extra 60€ scosi din buzunar in apple store. Iti da timpul si in viitor la cat de rapida este incarcarea (110 minute de la 10% pana la 100%). Este de rasul curcilor daca asta e incarcare rapida pt tehnologia din 2019.

  11. Si cand o sa ajunga apple sa livreze un incarcator de minim 40w in pachet (fara costuri extra),plus o incarcare de la 0 la 100% in 45-50 de minute … At o sa am respect pt ei. Pana at concurenta o s aibe quck charge la 60 w si o incarcare poate in 30 de minute. Cum scrie si in milte articole de aici. Lacomia apple este fara limite…..

  12. Finalul este ca mai ai de citit ce inseamna un quck charge. Daca tu ai cumparat un incarcator universal care are aceasta functie si el debiteaza 5 volti si 2;3;4 amperi asta nu insemna ca si incarcarea bateriei v fi ce scrie pe incarcatorul acela. Da e adevarat ca bateria va fi incarcata probabil la 5 volti si maxim 2 amperi intre 15% si 70% capacitate dar asta ,repet, nu inseamna incarcare rapida. Poti spune de mate 20 pro de exemplu ca are incarcare rapida la 10 volti si 4 amperi cu un incarcator care vine in cutia telefonului si este gandit special pentru controllerul si bateria existenta. Asta inseamna inovatie cand o sa ai telefonul full in 40 de minute.

  13. Adevarul e ca bateriile din iPhone sunt de proasta calitate. Mie mi-au înlocuit pe garanție iPhone XS-ul din cauza bateriei. In 2 săptămâni Health-ul era 96%?

  14. Acum nu mai dauneaza quick charge-ul a? Bai, cat de lacomi sa fie astia ? Dmf.. asa ceva, pana acum dauna incarcarea rapida, acum nu mai dauneaza ca pun si incarcator in pachet sa-ti mai ceara 100€ in plus la pret ?

  15. Noroc cu alti producatori ca au facut paduri cu incarcare wireless si incarcatoare fast charger,ca Apple nu e in stare,lea trebuit 2 ani sa scoata banalul Airpower,de ras!

  16. nu stiam ca mercedes este facut de renault…dar nah…eu sunt ala ce nu am cunostinte
    Tu macar te pricepi sa iti schimbi nick’ul…macar atat,mai si imiti dar fara sa stii cum sa imiti

  17. Nu compara bateria 6s cu xs alta arhitectura de cand cu iphone x
    Ultima generatie de baterii normale a fost in iphone 8/8plus
    E clar ca nu prea te pricepi si la asemenea minciuni

  18. Se bucură aifonistii de încărcărețul ăsta de 18 w cum se bucurau copiii pe timpul lui Ceașcă când băgau banane, portocale si Pepsi la cofetarii, pe sub mână. Săracii de ei. Acum nu se mai strică bacteria de la cei 18 wati furiosi. ????Că e moca in cutie si nu trebuie să mai caute scuze penibile. ???

  19. nu stiam ca mercedes este facut de renault…dar nah…eu sunt ala ce nu am cunostinte
    Tu macar te pricepi sa iti schimbi nick’ul…macar atat,mai si imiti dar fara sa stii cum sa imiti

  20. Daca ajungi intr-un showroom Mercedes intra intr-un Citan si o sa ramai surprins ca in afara de stema mercedes este de fapt un renault 100%. De la bord , aeratoare , navigatie, scaune…. se vinde ca oem607 mercedes dar de fapt este 1.5 dci by renault.

  21. Pai eu stiu tot..tu nu intelegi engleza?
    Cum sa fie mercedes facut by renault???
    Ca are motoare mici facute impreuna cu renault este altceva prin definitie
    Probabil voiai doar sa trolezi