OnePlus 7. ASA ARATA Telefonul ce ATACA Huawei P30 PRO, GALAX S10

OnePlus 7. Noul model de smartphone are prezentat astazi noul design cu care ataca Huawei P30 PRO si Samsung GALAXY S10, iata cat de interesant va fi.

OnePlus 7 design

OnePlus 7. Un nou concept foarte interesant ne prezinta astazi cum va arata in realitate telefonul aflat in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in vederea lansarii. Dupa cum probabil stiati deja, OnePlus 7 este viitorul model important de smartphone pe care chinezii de la OnePlus il vor lansa, iar conceptul are la baza schite si imagini partiale cu telefonul.

OnePlus 7. Spre deosebire de Huawei P30 PRO, sau Samsung GALAXY S10, noul model de smartphone va avea o camera frontala care iese din partea superioara a carcasei. Aceasta solutie a fost aleasa pentru ca OnePlus 7 sa nu mai aiba vreun decupaj, telefonul fiind acum foarte similar cu cele oferite de catre Oppo si Vivo de aproape un an de zile pentru clienti.

OnePlus 7. ASA ARATA Telefonul ce ATACA Huawei P30 PRO, GALAX S10

OnePlus 7. Ecranul are margini foarte subtiri pe aproape toata intinderea panoului frontal, iar camera tripla din carcasa completeaza imaginea unui telefon ieftin, dar puternic. Per total, design-ul OnePlus 7 este foarte interesant, si cu siguranta va atrage foarte multi utilizatori, mai ales ca urmeaza sa fie vandut si la un pret care este cu mult sub cele ale Huawei P30 PRO, sau Samsung GALAXY S10.

OnePlus 7. Separat de design-ul schimbat, telefonul va fi deasemenea lansat si cu noi componente de ultima generatie, fix cele care se regasesc in Huawei P30 PRO, sau Samsung GALAXY S10. In contrast cu acele telefoane, acesta va avea totusi un pret de vanzare cu mult mai mic, probabil sub valoarea de 600 de dolari, dar totul depinde de cei de la OnePlus.