Huawei P30 PRO vs Samsung GALAXY S10 Plus – Comparatie Detaliata

Huawei P30 PRO si Samsung GALAXY S10 Plus apar astazi intr-o comparatie detaliata care ne arata principalele diferente dintre telefoanele mobile.

Huawei P30 PRO vs Samsung GALAXY S10 Plus

Huawei P30 PRO. Fiind deja lansat, noul model de smartphone apare astazi intr-o comparatie foarte interesanta menita sa ne arate care sunt diferentele de care se vor bucura utilizatorii in comparatie cu Samsung GALAXY S10 Plus. Huawei P30 PRO are cam aceleasi dimensiuni ca Samsung GALAXY S10 Plus, are un ecran cu diagonala putin mai mare, care este totusi curbat spre marginile carcasei, si are o camera quad, fata de cea tripla.

Huawei P30 PRO. Pe partea de performante telefoanele ar trebui sa fie cam egale, cand vine vorba despre chip-ul Qualcomm Snapdragon 855, pe produsele coreenilor, insa cel Exynos 9820 este inferior. Ecranul din Samsung GALAXY S10 Plus ar trebui sa fie net superior celui folosit in Huawei P30 PRO, fiind deja declarat drept cel mai bun de pe planeta, iar aici Huawei nu va putea ajunge prea curand din urma ceea ce ofera coreenii pentru clientii lor.

Huawei P30 PRO vs Samsung GALAXY S10 Plus – Comparatie Detaliata

Huawei P30 PRO. Cea mai mare diferenta dintre cele doua modele de smartphone-uri sta in camerele implementate de catre Huawei si Samsung, dar asta probabil v-ati putut imagina chiar inainte sa va spun. Huawei P30 PRO are o noua camera quad care a doborat noi recorduri in materie de calitate pentru poze si clipuri video, fiind net superioara celei triple implementata in Samsung GALAXY S10 Plus, chinezii reusind iar sa uimeasca prin tehnologiile oferite pentru clienti.

Huawei P30 PRO. In ceea ce priveste design-ul, trebuie sa recunosc faptul ca imi place cum arata design-ul pentru ambele carcase, in special culorile gradient, insa decupajele din ecrane nu-mi plac la niciunul dintre modele. Separat de asta, pe partea de functionalitate fiecare alege ce ii place, Huawei P30 PRO si Samsung GALAXY S10 Plus avand functii similare, pentru ca ambele ruleaza Android, insa per total, cred ca Huawei P30 PRO este telefonul care merita cumparat.