Samsung GALAXY S10 Plus. Cel mai BUN Smarphone din LUME

Samsung GALAXY S10 Plus a fost declarat drept cel mai bun smartphone din lume astazi, iata de ce a primit acest titlu foarte important pentru lumea mobila.

Samsung GALAXY S10 Plus bun

Samsung GALAXY S10 Plus a fost declarat drept cel mai bun smartphone din lume pentru anul 2019, un titlu care probabil nu mira pe chiar atat de multa lume, iar asta multumita noutatilor pe care le aduce telefonul. Celebra publicatie Consumer Reports din SUA este cea care a declarat ca Samsung GALAXY S10 Plus este cel mai bun smartphone care poate fi cumparat in momentul de fata de catre consumatori, inainte de a testa si Huawei P30 PRO, recent anuntat.

Samsung GALAXY S10 Plus are cea mai buna autonomie a bateriei dintre toate telefoanele lansate de catre Samsung pana in prezent pentru clienti, intrecand fara drept de apel Samsung GALAXY NOTE 9 lansat in vara anului trecut. Samsung GALAXY S10 Plus a reusit sa reziste foarte bine inclusiv in testul de rezistenta facut de catre publicatia americana, ceea ce nu multe telefoane au reusit pana acum, deci vorbim despre ceva impresionant.

Samsung GALAXY S10 Plus. Cel mai BUN Smarphone din LUME

Samsung GALAXY S10 Plus a reusit deasemenea sa treaca fara probleme si de testul scufundarii, deci poate fi folosit fara probleme inclusiv sub apa, utilizatorii avand parte de protectie crescuta chiar si in asemenea conditii. Interesant este ca Samsung GALAXY S10 Plus are doar o camera la fel de buna precum cea a iPhone XS Max, ceea ce este destul de interesant, avand in vedere ca alte publicatii au pus-o peste cea a telefoanelor facute de catre Apple.

Consumer Reports is the monthly magazine produced by the non-profit organization Consumers Union. Since the magazine does not accept advertising, it doesn’t have an ax to grind, so it tests and rates consumer products without a bias. And Consumer Reports announced today that after running its tests, the Samsung Galaxy S10+ is the best smartphone that you can buy today. CR says that the 4100mAh battery powering the phone gave it the best battery life on any handset it tested.

Samsung GALAXY S10 Plus nu ar face poze grozave nici cu efect bokeh, ceea ce se intampla in cazul altor modele de telefoane, iar nici camerele frontale n-ar fi la fel de bune precum in cazul altor modele de telefoane. In ciuda acestor lucruri, Samsung GALAXY S10 Plus are multe alte calitati care-l plaseaza peste telefoanele concurente de la alti producatori, asa ca americanii au acum o recomandare foarte clara privind ceea ce ar trebui sa cumpere.

Samsung GALAXY S10 Plus este declarat drept cel mai bun smartphone de catre publicatia americana fara ca telfeoanele de la Asus, ZTE, HTC, Sony, si Huawei sa fie testate, pentru ca ar oferi o experienta „proasta” pentru consumatori.

Articolul precedentiOS 12.2. Vestea BUNA pentru iPhone si iPad
Articolul următor29 Martie – cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.