Data MORTII. CUM poate fi CALCULATA de Inteligenta Artificiala

Data mortii. Acum poate fi calculata foarte usor folosind inteligenta artificiala, iar oamenii pot sti cat mai au efectiv pana cand vor muri.

Data MORTII calcul

Data mortii. Probabil ca putina lume este cu adevarat dornica sa afle data la care va muri, insa pentru cei care sunt interesati sa afle asta, exista si o metoda prin care ea poate fi calculata, folosind inteligenta artificiala. Un studiu derulat recent a dezvaluit faptul ca inteligenta artificiala poate prezite data mortii premature in cazul oamenilor, iar pe masura ce are parte de mai multe cazuri, poate deveni mult mai exacta in a stabili o data certa.

Data mortii. Studiul a fost desfasurat pe pacienti care sufereau de boli cronice, iar conform rezultatelor obtinute de catre oamenii de stiinta, inteligenta artificiala poate fi folosita pentru a le spune oamenilor cand vor muri. Interesant este ca inteligenta artificiala s-a dovedit a fi mai exacta inclusiv decat expertii in medicina, care ofera estimari privind data mortii oamenilor care sufera de boli cronice, sau terminale, iar asta inseamna ca sistemul functioneaza.

Data MORTII. CUM poate fi CALCULATA de Inteligenta Artificiala

Data mortii. Pentru a face acest studiu au fost folosite datele de la peste 500.000 de oameni din Marea Britanie, carora starea de sanatate le-a fost monitorizata pe o perioada de 10 ani, deci vorbim despre o baza foarte mare de pacienti. Inteligenta artificiala poate lua in calcul mult mai multi factori decat un om pentru a calcula data mortii unui pacient, iar asta ar trebui sa faca sistemul si mai exact decat oamenii, sau cel putin asta spun expertii care l-au creat.

We have taken a major step forward in this field by developing a unique and holistic approach to predicting a person’s risk of premature death by machine-learning. This uses computers to build new risk prediction models that take into account a wide range of demographic, biometric, clinical and lifestyle factors for each individual assessed, even their dietary consumption of fruit, vegetables and meat per day.

Data mortii. Cercetatorii britanici au reusit sa realizeze ceva ce pana acum nimeni nu a putut sa faca, iar cu ajutorul inteligentei artificiale ar trebui sa le dea oamenilor asteptari mult mai reale privind cat vor trai. Desigur ca mai este nevoie de multe teste pentru a putea estima cu o exactitate mult mai mare data mortii unei persoane, asa ca deocamdata acest sistem nu va fi folosit in lumea reala de catre doctori, ceea ce era de asteptat.

Data mortii. Avand in vedere descoperirea acestor cercetatori, n-ar fi greu de crezut ca in viitorul nu foarte indepartat vor aparea si alte sisteme care sa faca exact acelasi lucru.

3 COMENTARII

  1. Cred ca cei care au participat la studiu au fost foarte fericiti.Poate fac si o aplicatie.Hop cand mergi la banca ciuciu credit ca dai coltu la ani.Niste tampiti

  2. Laica si eu am calculat,dar random,si mi-a dat numele laica cu data mortii,care e pe 9 aprilie 2019,..mai ai o saptamana,sper sa fie corect….e bine asa?…nu e bine si nici frumos sa doresti moartea cuiva.