iPhone XE. Apple Pregateste RELANSAREA iPhone SE

iPhone XE. Apple pregateste relansarea iPhone SE in momentul de fata, iata cum a gandit compania americana noul model de smartphone pentru clientii sai.

iPhone XE

iPhone XE. Compania Apple ar pregati relansarea iPhone SE in cursul anului 2019, insa aparent cu o denumire noua, probabil pentru a le sugera clientilor ca versiunea nu e tocmai atat de ieftina. Numele iPhone XE pare greu de crezut pentru multi in acest moment, mai ales ca Apple a vandut un telefon cu denumire iPhone SE, insa acea serie a disparut, iar o relansare nu poate fi facuta sub aceeasi denumire, pentru ca nu prea mai are logica.

iPhone XE. Apple vinde deja un iPhone XR, iar inlocuirea unei singure litere din nume pentru a lansa un alt telefon ieftine este mult mai logica decat “readucerea la viata” a unei serii de telefoane care a fost eliminata. iPhone XE urmeaza sa aiba un design extrem de similar cu cel al iPhone XR, doar ca in locul ecranului de 6.1 inch urmeaza sa fie folosit unul cu diagonala de 4.8 inch, iar camera TrueDepth va face in continuare parte din telefon, asa cum era de asteptat.

iPhone XE. Apple Pregateste RELANSAREA iPhone SE

iPhone XE design

iPhone XE. Componentele interne ale acestui model de smartphone ar putea fi foarte similare cu cele ale iPhone XR, inclusiv in ceea ce priveste camera, mai ales ca al doilea va avea un succesor in 2019 care va veni cu o camera duala. Ar fi destul de logic pentru Apple sa continue sa ofere un iPhone XE cu specificatii mai slabe decat ale iPhone XR, dar si la un pret mai mic, ecranul mai mic fiind unul dintre motivele pentru care seria va exista.

According to the source, iPhone XE will feature an iPhone X or XS style edge-to-edge 4.8” AMOLED display, but sadly, with the notch. The iPhone XE will be having Face ID and no Touch ID is reportedly found as there will be no Home button.

iPhone XE. Informatiile de astazi vin de la aparente surse din cadrul Foxconn, insa desigur ca trebuie privite cu foarte mare incertitudine deoarece nimeni nu stie foarte clar daca exista adevar in spatele lor, sau nu. Daca iPhone XE va fi lansat, atunci pretul de vanzare ar trebui sa fie de maxim 600 de dolari, cu 150 de dolari sub cel al iPhone XR, insa totul depinde de ceea ce vrea sa faca Apple, plarnule americanilor nefiind clare de foarte multa vreme.