Huawei P30 PRO. SECRETUL RUSINOS pentru Camera

Huawei P30 PRO. Un secret rusinos a fost descoperit pentru camera quad din noul model de smartphone al companiei Huawei, iata ce trebuie sa stii.

Huawei P30 PRO secret

Huawei P30 PRO. Noul model de smartphone a fost lansat cu o camera uimitoare, declarata de catre experti ca fiind cea mai buna dintre toate cele implementate in smartphone-uri, intrecand inclusiv iPhone XS, sau Samsung GALAXY S10 Plus. Desi Huawei P30 PRO are o camera quad foarte buna, se pare ca in spatele sau se ascunde un secret despre care cei de la Huawei n-au prea vorbit pana in momentul de fata, asa cum era de asteptat.

Huawei P30 PRO. Noua camera principala a Huawei are patru senzori de imagine, iar cel principal are un senzor de imagine cu rezolutia de 40 de megapixeli, dar aceasta este doar o pacaleala, din pacate. Desi Huawei P30 PRO are o camera cu un senzor de imagine de 40 de megapixeli, in realitate, acesta inregistreaza in mod nativ poze la rezolutia de 10 megapixeli, da ati citit bine, la o rezolutie de 4 ori mai mica decat cea pe care o are efectiv camera telefonului.

Huawei P30 PRO. SECRETUL RUSINOS pentru Camera

Huawei P30 PRO secret camera

Huawei P30 PRO. Conform unei explicatii neoficiale, rezolutia de 10 megapixeli este folosita in mod standard pentru camera quad a telefonului deoarece la cea de 40 de megapixeli nu poate fi folosit HDR-ul la fel de bine. Rezolutia la care sunt inregistrate in mod standard poze de catre Huawei P30 PRO este chiar mai mica decat cea la care sunt facute poze de catre iPhone XS Max, sau Samsung GALAXY S10 Plus, ceea ce mai nimeni nu stie, din pacate.

Huawei P30 PRO. E interesant cum Huawei a implementat un senzor de imagine de 40 de megapixeli in telefoanele sale doar “de ochii lumii”, insa in realitate pentru poze este folosita o rezolutie mai mica decat cea a iPhone. Da, Huawei P30 PRO face poze foarte bune la rezolutia de 10 megapixeli, mai bune decat iPhone, insa tot vorbim despre o pacaleala, pentru ca toti clientii cred ca beneficiaza de poze in anumite specificatii, dar in realitate totul e cam o minciuna.

Huawei P30 PRO. N-as putea sa va spun de ce Huawei nu specifica foarte clar ce se ascunde in spatele camerei sale, dar ar cam trebui sa o faca, pentru ca in momentul de fata creeaza asteptari inselatoare pentru clienti.