Apple a REDUS Preturile Boxelor HomePod in TOATA Lumea

apple reduceri homepod

Intr-o miscare complet neasteptata, compania Apple a facut astazi o reducere a preturilor boxelor HomePod pentru clientii din intreaga lume, deocamdata prin intermediul Apple Store. Conform schimbarilor pe care le vedem in acest moment, boxele HomePod au inregistrat o reducere de 50 de dolari pentru preturile de vanzare ale celor de la Apple.

In momentul de fata HomePod este vanduta la pretul de 299 de dolari, fata de cel de 349 de dolari, de zilele trecute, Apple aplicand o reducere foarte interesanta pentru produse. Pretul final de vanzare pentru boxele HomePod este putin mai mare decat cel inregistrat in cazul unor promotii derulate de catre diversi parteneri ai companiei Apple, ceea ce e foarte interesant.

Reducerea de pret pentru HomePod insumeaza o scadere de 15% fata de pretul de zilele trecute, iar in euro vorbim despre un pret de 329 de euro, in continuare destul de mare. Preturile pentru HomePod au scazut instant in toate magazinele Apple din intreaga lume, insa la partenerii americanilor va mai trece putin timp pana cand reducerile vor fi aplicate.