Windows 10. May 2019 Update ANUNTAT OFICIAL

Windows 10. May 2019 Update a fost anuntat oficial astazi de catre compania Microsoft, iata noutatile majore pregatite pentru lansare, si cand va fi oferit efectiv.

Windows 10 May 2019 Update

Windows 10. Dupa luni si luni de asteptare astazi au venit si primele informatii cu privire la marea actualizare pe care compania Microsoft intentioneaza sa o ofere pentru clientii din intreaga lume. Desi pana acum s-a crezut ca April 2019 Update va fi urmatoarea mare actualizare pentru Windows 10 pregatita de catre cei de la Microsoft, de fapt May 2019 Update este denumirea acesteia, ea urmand a fi lansata in mod oficial abia in cursul lunii mai, nu in cursul acestei luni.

Windows 10. Saptamana viitoare urmeaza sa fie lansata prima versiune beta a acestei actualizari pentru cei care testeaza aceste versiuni ale sistemului de operare, versiunea publica urmand a intra in distributie abia in a doua jumatate a lunii mai. Se pare ca May 2019 Update pentru Windows 10 nu va fi o actualizare chiar atat de serioasa, cei de la Microsoft implementand in primul rand o noua tema “light”, adica deschisa la culoare, pentru sistemul de operare.

Windows 10. May 2019 Update ANUNTAT OFICIAL

Windows 10. utilizatorii vor avea deasemenea parte de o noua functie numita “sandbox”, aceasta permitand rularea de aplicatii intr-o versiune securizata, astfel incat restul sistemului de operare sa nu fie afectat daca ele contin virusi. Cortana va fi deasemenea separata de sistemul de cautare al Windows 10 prin aceasta actualizare, iar utilizatorii vor avea deasemenea posibilitatea de a amana instalarea actualizarilor, si de a alege cam cand urmeaza sa fie ele instalate.

Microsoft is planning to start rolling out its Windows 10 May 2019 Update next week to testers before it’s more broadly available in late May. The new update is the next major version of Windows 10, codenamed “19H1,” and it’s a relatively light update in terms of features.

Windows 10. Utilizatorii vor putea ignora actualizarile majore noi incepand cu May 2019 Update, si le vor putea instala doar pe cele de securitate, ceea ce va permite evitarea problemelor majore de functionare. Pentru cei care vor alege sa permita instalarea automata a actualizarilor pentru Windows 10, Microsoft a implementat un sistem inteligent care detecteaza cand calculatorul e folosit in mod activ, si amana instalarea pana cand acesta nu mai este folosit.

Windows 10. Anul trecut Microsoft a amanat lansarea April 2018 Update din aprilie pe mai din cauza problemelor, iar acum a decis sa faca lansarea direct in mai pentru e evita complet problemele, probabil.