Copil ARS DE VIU pentru ca a Folosit un Smartphone

Un copil a fost ars de viu pentru ca a folosit un smartphone, iata unde s-a intamplat tragedia, si prin ce alte orori au fost supusi oamenii din zona respectiva.

copil ars viu smartphone

O poveste cutremuratoare ne arata cat de dura este lumea din Orientul Mijlociu, acolo unde un copil a fost ars de viu pentru ca a folosit un smartphone intr-un teritoriu controlat de catre teroristii ISIS. Mosul este orasul in care s-a intamplat crima oribila, o femeie povestind pentru jurnalisti faptul ca al sau nepot a fost ars de viu de catre teroristii ISIS dupa ce au descoperit un smartphone asupra sa, lucru care in lumea civilizata nu s-ar intampla vreodata.

Copilul legat de un stalp, stropit cu benzina si ars de catre teroristii ISIS este doar unul dintre cei care au fost ucisi in Mosul pentru ca au fost prinsi fie folosind telefoane mobile, fie cu telefoane mobile asupra lor. In clipul video de mai jos veti vedea marturiile altor persoane care au avut rude ucise pentru ca aveau smartphone-uri asupra lor, ceea ce teroristii de la ISIS interzic cu desavarsire, deci foarte multa lume le ignora avertismentele.

Copil ARS DE VIU pentru ca a Folosit un Smartphone

Se pare ca orice persoane care erau prinse de catre teroristi ai ISIS in Mosul cu smartphone-uri asupra lor erau retinute fara ca rudele sa mai stie absolut nimic in legatura cu ele, in majoritatea cazurilor. Unele persoane erau executate pe loc de catre teroristi din cauza faptului ca detineau un smartphone, acesta oferindu-le posibilitatea de a transmite in lumea intreaga ceea ce se intampla in zona, si cat de radicali sunt teroristii din cadrul ISIS.

They found a mobile on my nephew. They tied him to a post, poured gasoline on him and set fire to him. The militants went door to door through the city of approximately 1 million on a mission to commandeer SIM cards, televisions and satellites. When they’d expunged a street of their devices, they’d mark houses at the end of the street with green spray paint and move on. Anyone who was caught on the phone or with a mobile in their hand — or if they were searched and found to have a mobile — ISIS would take them.

Teroristii ISIS incercau deasemenea sa tina lumea cat mai departe de evenimentele din alte zone de pe glob, teroristii facand si raiduri prin locuintele oamenilor pentru a le lua cartelele SIM din telefoane. Situatia a fost dramatica in orasul Mosul in perioada in care teroristii ISIS au controlat orasul, iar desi intregul grup de militanti a fost alungat din oras, locuitorii nu vor uita prea curand ororile prin care au trecut din cauza lor.

2 COMENTARII