Samsung GALAXY NOTE 10. Schimbare SURPRIZA pentru Serie

Samsung GALAXY NOTE 10. O schimbare surpriza este anuntata pentru seria de telefoane pregatite de catre compania Samsung, iata ce modificari substantiale sunt pregatite.

Samsung GALAXY NOTE 10 camere

Samsung GALAXY NOTE 10. Desi telefonul este inca foarte departe de a fi lansat pentru clientii din lumea intreaga, iata ca totusi continua sa apara informatii cu privire la noutatile pe care urmeaza sa ni le aduca. Mai exact, v-am spus saptamana trecuta ca Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat in doua versiuni, una standard, si una E, iar acum aflam si ce anume va diferentia cele doua modele de telefoane cand vor ajunge in magazine.

Samsung GALAXY NOTE 10. Desi initial s-a spus ca doar diagonala ecranelor ar urma sa fie principalul punct de diferentiere dintre aceste versiuni ale telefoanelor, in realitate se pare ca vor exista si diferente in ceea ce priveste camerele. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat cu o camera quad in carcasa, si una frontala duala, totalul de 6 camere urmand a oferi o experienta complet noua de a folosi telefoanele coreenilor.

Samsung GALAXY NOTE 10. Schimbare SURPRIZA pentru Serie

Samsung GALAXY NOTE 10. Pentru versiunea E a telefoanelor se pare ca vor fi folosite doar trei camere, asa cum se intampla in seria Samsung GALAXY S10, deci acest model ar trebui sa fie si ceva mai ieftin. Se speculeaza ca versiunea E a seriei Samsung GALAXY NOTE 10 ar urma sa ajunga doar in magazinele din Europa, ceea ce n-ar fi chiar atat de greu de crezut, insa diferentele vor fi destul de mari in comparatie cu modelul premium din serie.

According to several electronics industry officials, the Galaxy Note 10 small model rear camera will be equipped with three cameras and the main product, large model, rear camera will be equipped with four cameras. Samsung Electronics recently reported that it delivered the specifications to parts makers.

Samsung GALAXY NOTE 10. Pentru versiunea premium va fi integrat si acel senzor de imagine ToF, adica pentru adancime, care exista in Samsung GALAXY S10 5G, unul identic fiind implementat in Huawei P30 Pro. Avand in vedere aceasta schimbare pentru Samsung GALAXY NOTE 10, va fi foarte interesant de vazut in ce masura va fi afectat si pretul la care vor fi distribuite telefoanele coreenilor dupa ce va avea loc prezentarea oficiala pentru noua serie.

Samsung GALAXY NOTE 10. Versiunea 5G a Samsung GALAXY S10 costa 1300 de dolari, dar chiar si fara 5G, Samsung GALAXY NOTE 10 ar putea costa in jur de 1100 de dolari.