Apple Music a DEPASIT Spotify, in mod SURPRINZATOR

apple music depasit spotify

Apple Music a depasit in mod neasteptat compania Spotify in ceea ce priveste numarul de abonati pe care-i are in momentul de fata, anuntul fiind complet neasteptat pentru multa lume. Mai exact, conform presei din SUA, Apple Music ar fi reusit sa depaseasca Spotify in ceea ce priveste numarul de abonati in aceasta tara, realizarea companiei Apple fiind uimitoare.

Apple Music ar avea 28 de milioane de abonati in SUA, in timp ce Spotify ar avea 26 de milioane de abonati, cei din Cupertino avand nevoie de peste 3 ani pentru a-i intrece pe suedezi. Informatiile privind numarul de abonati ai celor doua companii nu au fost publicate vreodata, insa presa din SUA a reusit sa discute cu surse din interiorul lor pentru a confirma cifrele Apple Music si Spotify.

Apple Music inca nu a reusit sa depaseasca Spotify in ceea ce priveste numarul de utilizatori care folosesc gratuit platforma, si cel mai probabil nu o va face prea curand. Trecand dincolo de SUA, Spotify inca are de aproape 2 ori mai multi abonati decat Apple Music la nivel global, iar aici americanii au sanse foarte mici de a recupera diferenta uriasa.

Apple Inc.’s streaming-music service has been adding subscribers in the world’s biggest music market more rapidly than its Swedish rival—a monthly growth rate of about 2.6% to 3%, compared with 1.5% to 2% for Spotify—the people said.

22 COMENTARII

  1. In SUA – unde numarul abonatilor Spotify e relativ mic , pt ca oamenii folosesc o variatate de alte servicii.
    Irelevant !
    Nu m-as lauda cu un numar asa mic de abonati in tara in care mult mai multi folosesc produse Apple – se pare ca si aia prefera alte servicii decat Apple Music.

  2. daca Apple vrea sa depaseasca neaparat Spotify, taie pretul la jumate sa aiba si saracii…si in 3-4 luni e depasit..
    Dar nu asta se vrea

  3. La cum au evoluat amandoua..tinand cont ca spotify are peste 10-11 ani de existenta…probabil in 2-3 ani apple music va fi peste si worldwide

  4. Cum sa fie ceva de 100 de ori mai bun ca altceva?
    Nici Mercedes/Bmw nu pot fi considerate de 100 de ori mai bune ca o Dacie…
    Eu pe smartphone huawei fol spotify dar pe mac fol apple music…foarte mici diferentele, fiecare are avantaje si dez
    De ex la libraria de muzica apple music este top nr1, la algoritmii de gasire a muzicii, spotifi este mai bun

  5. Da, si cota iPhone a crescut pana la 16% si apoi a scazut.
    Cine sa depaseasca ? Apple e in scadere ca pondere in viata oamenilor, iar cresterile au si ele anumite limite in functie de relevanta.
    Sau ai impresia ca lumea care nu foloseste device-uri Apple va da buzna sa-i foloseasca serviciile intr-o piata plina de alte oferte ?

  6. nu prea…sunt cam la fel, doar ca apple are acces la ultimele albume..spotify vin cu cateva saptamani intarziere…
    Tu daca folosesti doar spotify logic ca nu stii ce compari si zici 100 ori…nici nu exista asa ceva
    Tu realizezi ce inseamna ca x sa fie de 100 ORI MAI BUN decat y??

  7. tu omiti ca spotify exista din 2006…deci tot ce zici aici este irelevant si nu se aplica
    Stai calm, stiu ca esti hater, dar fizica si statistica nu o poti manipula prin cuvinte

  8. Am si eu o intrebare poate putin cam off topic.
    De relativ multa vreme cand ascult muzica in Music se intampla ca o melodie sa fie redata pana la jumatate si apoi sa sara la urmatoare. Am incercat sign out/in in Icloud, resetat telefon, reinstalat aplicatie, scrie email la Apple – la care nu am primit raspuns:(.
    Ati mai patit vreunii din voi asta? imi sugerati sa mai incerc ceva? Nu as vrea sa inlocuiesc cu Spotify dar ma vad nevoita deoarece e deranjat. Multumesc.