iPhone. Secretul INCREDIBIL care Tine Apple in TOP

iPhone. Compania americana are un secret uimitor multumita caruia inca ramane in top, telefoanele sale beneficiind de un suport foarte mare in momentul de fata.

iphone tineri

iPhone. In ciuda tuturor problemelor pe care le-au avut noile modele de telefoane ale companiei Apple, iata ca in spatele produselor celor din Cupertino exista si un foarte mare secret care tine compania in top. Mai exact, telefoanele iPhone sunt extraordinar de populare in randul tinerilor, uns studiu facut recent in SUA dezvaluind ca 83% dintre tineri detin un iPhone, restul de 17% fiind impartit intre telefoanele Android, si cele cu alte sisteme de operare.

iPhone. Procentul este in crestere cu un punct procentual fata de aceeasi perioada a anului trecut, deci americanii n-au reusit sa avanseze foarte mult, dar macar au reusit sa avanseze putin. Diferenta fata de telefoanele Android este uimitoare, cel putin in randul tinerilor, iPhone fiind extrem de popular, iar de aici vine explicatia pentru implementarea unor functii ce par inutile, cum ar fi Memoji, dar Apple vrea sa tina fericit si acest segment de clienti, foarte important de altfel.

iPhone. Secretul INCREDIBIL care Tine Apple in TOP

iPhone. Tinerii de azi sunt adultii de maine, da poate suna stupid, dar daca Apple il fidelizeaza pe tineri, poate avea parte de vanzari si mai mari cand acestia devin adulti si isi pot cumpara mai mult decat un telefon. Intentia de cumparare in randul tinerilor este deasemenea foarte mare, ajungand la 84%, chiar mai mare decat procentul celor care detin un iPhone, deci Apple are doar de castigat daca reuseste sa tina fericit acest segment de clienti, neimportant pentru altii.

Our Spring Teen Survey further validated several characteristics of this digitally-native demographic; 83% of teens have an iPhone, 50% claim Amazon as their favorite website and video game consumption hit an all-time high in our survey. Broadly, casualization of fashion continues and footwear is gaining wallet share. Brands lululemon and Vans hit survey peak share. Within beauty, ULTA was the No. 1 preferred destination—unseating competitor Sephora for the first time.

iPhone. De ce Android nu are succes in randul tinerilor pot explica unii experti, insa pana acum nimeni n-a reusit sa gaseasca o solutie pentru a creste vanzarile telefoanelor cu acest sistem de operare. E foarte posibil ca o solutie nici sa nu fie gasita, pentru ca iPhone este mai cool, iar asta nu se va schimba prea curand, Apple avand deocamdata “priza” foarte buna in randul tinerilor, ceea ce o va ajuta sa-si creasca vanzarile si in anii urmatori.