WhatsApp. Anunt IMPRESIONANT despre o SCHIMBARE URIASA

WhatsApp. O schimbare extrem de importanta este asteptata de foarte mult timp, iar acum avem o confirmare cu privire la modificarile importante pe care le va aduce.

whatsapp ios ipad

WhatsApp. Fie ca va vine sa credeti, sau nu, compania americana lucreaza de ceva vreme la ceva ce milioane peste milioane de oameni din intreaga lume asteapta, iar dupa cum arata lucrurile, asteptarea nu va mai dura mult. Mai exact, WhatsApp pentru iPad se apropie incetul cu incetul de lansare, noi imagini aparute astazi dezvaluind ca interfata pentru tablete este aproape pregatita pentru a fi lansata impreuna cu versiunea pentru iPad, probabil in viitorul apropiat.

WhatsApp. Puteti vedea in imaginile din acest articol cat de mult a avansat procesul de dezvoltare pentru versiunea aplicatiei dedicata tabletelor iPad, totul multumita interesului pe care compania l-a acodat pentru aceste produse. Imaginile au fost extrase din versiunea beta pentru iOS a aplicatiei WhatsApp, disponibila acum oficial doar pe iPhone, insa se pare ca in viitorul nu foarte indepartat inclusiv cei cu tablete iPad se vor bucura de suport.

WhatsApp. Anunt IMPRESIONANT despre o SCHIMBARE URIASA

whatsapp ios ipad login

WhatsApp. Pe tabletele iPad va fi posibila inregistrarea cu un numar de telefon la care avem acces, deoarece este necesara introducerea unui cod primit prin SMS, astfel ca nu veti putea face inregistrarea cu o adresa de email, de exemplu. Dupa activarea contului in cadrul aplicatiei WhatsApp, interfata pentru iPad este identica cu cea pentru iPhone, in functionalitate, doar ca are elementele gandite pentru o rezolutie mult mai mare, ceea ce este perfect normal.

whatsapp ios ipad chat

WhatsApp. Versiunea pentru iPad a inceput ca o aplicatie care avea un browser web si accesa WhatsApp Web, insa a evoluat intr-o aplicatie nativa pentru sistemul de operare iOS al celor de la Apple. Evolutia este una surprinzatoare, dar normala pentru WhatsApp, din moment ce exista foarte multi utilizatori de tablete care ar dori sa aiba deasemenea posibilitatea de a accesa serviciul si de pe alte terminale mobile decat telefoanele care au acum accest la platforma foarte populara.

WhatsApp. In momentul de fata nu se stie cand anume va fi lansata in mod oficial versiunea pentru tabletele iPad, insa cu siguranta nu vom avea extrem de mult de asteptat pana cand va fi oferita.