Windows 10. Anunt FINAL despre May 2019 Update

Windows 10. Compania Microsoft a facut astazi un anunt final cu privire la May 2019 Update, iata de au decis americanii, si cum afecteaza asta actualizarea mult asteptata.

Windows 10 testare may 2019 update

Windows 10. Compania Microsoft a facut astazi un anunt final cu privire la urmatoarea actualizare majora, May 2019 Update, pe care o pregateste pentru lansare in momentul de fata, ea fiind foarte importanta. V-am spus saptamana trecuta ca Microsoft se pregateste sa le permita utilizatorilor programului beta de testare sa incerce aceasta actualizare, iar astazi avem confirmarea ca May 2019 Update pentru Windows 10 a fost oferit pentru testare acestor persoane.

Windows 10. Vorbim despre versiunea finala a May 2019 Update care este oferita in momentul de fata pentru testare inainte de a fi pusa in distributie, undeva in cursul lunii mai, o data clara nefiind deocamdata anuntata. Lasand asta la o parte, Windows 10 are testata aceasta actualizarea inainte de lansare, probabil cu un numar cat mai mare de utilizatori, astfel incat lansarea May 2019 Update sa se faca fara problemele intalnite in cazul actualizarilor oferite in 2018.

Windows 10. Anunt FINAL despre May 2019 Update

Windows 10. Build-ul May 2019 Update oferit pentru utilizatori are numarul 18362.30, el putand fi descarcat chiar in acest moment de catre toti cei care fac parte din gurpul “release preview ring”, unde sunt oferite actualizarile de acest gen. In mod normal ar trebui sa mai fie descoperite unele probleme pentru actualizarea May 2019 Update a Windows 10 inainte de lansare, iar asta le va permite celor de la Microsoft sa repare tot ceea ce inca mai este gresit.

Windows 10. E foarte posibil ca toti testerii sa nu descopere nimic in neregula cu actualizarea, sau sa nu aiba efectiv probleme, iar asa Microsoft ar putea lansa actualizarea fara s stie in ce masura ar mai putea fi afectati clientii. Asta s-a mai intamplat deja de cateva ori in trecut, iar Windows 10 a fost aspru criticat de catre foarte multe persoane, deci daca sunteti interesati de May 2019 Update, atunci e foarte bine sa fiti constienti de faptul ca ar putea aparea probleme serioase.

Windows 10. Asa cum ii spune si numele, May 2019 Update va fi lansat undeva in cursul lunii mai, iar daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca va fi oferit undeva dupa prima parte a lunii.

1 COMENTARIU