WhatsApp. Facebook IMPUNE o SCHIMBARE INUTILA

WhatsApp. Compania Facebook impune o schimbare complet inutila pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce vrea sa ne bage pe gat de aceasta data Mark Zuckerberg.

WhatsApp povesti

WhatsApp. Pentru cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe planeta este pregatita o noua schimbare inutila pregatita de catre compania Facebook, ea urmand a ne fi bagata pe gat de catre americani. Mai exact, conform unuia dintre cei mai prolifici leakeri de informatii despre aplicatia WhatsApp, Facebook se pregateste sa le impuna utilizatorilor o functie care le va permite sa publice story-urile din aplicatie inclusiv in cadrul retelei de socializare Facebook.

WhatsApp. Functia pentru story-uri este folosita de catre cateva sute de milioane de persoane zilnic, acum mai bine de 6 luni cifra fiind de aproximativ 400 de milioane, dar acum probabil ca este mult mai mare. Facebook vrea sa creasca numarul story-urilor care sunt publicate pe reteaua de socializare, iar din moment ce in WhatsApp functia are un succes mai mare, era de asteptat sa impuna o functie care sa permita publicarea de story-uri intre cele doua platforme.

WhatsApp. Facebook IMPUNE o SCHIMBARE INUTILA

WhatsApp. Implementarea acestei functii are o importanta foarte mare, deoarece in sectiunea Status, unde sunt afisate story-urile, cei de la Facebook vor afisa pentru prima oara reclame in aplicatia de mesagerie. Cu sute de milioane de oameni care folosesc functia de story-uri in fiecare luna, WhatsApp are potentialul de a genera venituri extrem de mari pentru cei de la Facebook, iar aceasta noua functie sigur face parte din strategia de a creste gradul de utilizare, implicit si veniturile.

WhatsApp. Pana acum nu au existat oameni care sa fi cerut cu nerabdare implementarea unei asemenea functii de catre cei de la Facebook, astfel ca oferirea ei vine ca o surpriza ce lasa loc de foarte multe interpretari. WhatsApp are foarte multe functii noi in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, inginerii din spatele aplicatiei primind ordine sa ofere cat mai multe noutati posibil pentru utilizatorii din lumea intreaga, aproape 2 miliarde la numar.

WhatsApp. Aceasta noua functie impusa de catre Facebook deocamdata nu a fost folosita de catre cineva, nu exista capturi de ecran care sa o prezinte, dar cu siguranta vor veni in viitorul apropiat.