OnePlus 7 va COPIA Huawei P30 PRO pentru a avea SUCCES

OnePlus 7 va copia Huawei P30 PRO intr-o tentativa de a avea succes, companiile chinezesti preluand ideile unele de la celelalte pentru ca nu mai au alternative.

OnePlus 7 5g

OnePlus 7 a aparut noaptea trecuta intr-o noua serie de imagini, unii spunand ca ele prezinta versiunea “Pro”, altii ca de fapt prezinta versiunea “Plus”, insa indiferent de ce se prezinta, clar este ca telefonul e pregatit in vederea lansarii. Vorbim despre un OnePlus 7 care vine cu un ecran OLED care are diagonala de 6.67 inch, insa in premiera pentru companie, vorbim despre unul cu marginile curbate spre exteriorul carcase, exact precum la Huawei P30 PRO.

OnePlus 7 este prezentat ca un telefon impresionant prin prisma faptului ca are margini extrem de subtiri pentru ecranul sau, ceva ce foarte multa lume isi doreste in momentul de fata de la telefoanele premium. Una dintre imaginile cu acest presupus OnePlus 7 confirma faptul ca telefonul urmeaza sa aiba integrat un chip Qualcomm Snapdragon 855 de catre chinezi, impreuna cu 8 GB de memorie RAM si 256 GB spatiu de stocare, dar aceasta ar putea fi o versiune de top.

OnePlus 7 va COPIA Huawei P30 PRO pentru a avea SUCCES

OnePlus 7 5g 2

OnePlus 7 ar putea avea deasemenea conectivitate 5G integrata, presedintele companiei chinezesti confirmand faptul ca exista interes pentru a aduce un asemenea model de smartphone pe piata, dar acum nu se stie daca acesta este cel ales, sau nu. Pentru a avea conectivitate 5G, acest model al OnePlus 7 ar urma sa foloseasca inclusiv un modem Qualcomm X50, singurul disponibil in tandem cu acest model de procesor pentru telefoane.

OnePlus 7 5g 1

OnePlus 7 va fi lansat, probabil, si cu un pret de vanzare destul de mare, iar asta pentru ca presedintele companiei OnePlus afirmase la un moment dat ca incearca sa dezvolte un smartphone 5G cu pret de sub 1000 de dolari, dar ii este cam dificil. Daca a reusit, sau nu, vom afla abia cand OnePlus 7 va fi prezentat in mod oficial, iar acest lucru ar trebui sa se intample destul de curand, judecand despre modul in care incep sa apara informatiile despre telefon.