Functia SPECIALA din WhatsApp Descoperita Astazi

WhatsApp are o functie speciala descoperita astazi, si prezentata in primele imagini, pentru a ne confirma o schimbare uriasa de care vom avea parte in viitorul foarte apropiat.

WhatsApp ignore archived chats

WhatsApp a avut o gama foarte diversificata de functii noi anuntate in ultimele luni, unele dintre ele venind ca surprize totale, insa cea de care vorbim astazi a mai fost anuntata acum cateva luni, doar ca abia acum este si confirmata cu imagini. Acum cateva luni v-am vorbit pentru prima oara despre o noua functie pentru WhatsApp care avea denumirea Vacation Mode, ea avand menirea de  ne permite sa ignoram mesajele primite de la anumite chat-uri, in totalitate.

WhatsApp nu permite acum acest lucru, chat-urile arhivate fiind readuse in sectiunea de conversatii daca un nou mesaj este trimis in ele, insa aceasta functie va schimba complet functionalitatea in aplicatie. Noua functie nu se mai numeste Vacation Mode, ci Ignore archived chats, iar asta pentru ca de indata ce arhivam o discutie cu o persoana, ea nu va mai fi reafisata in interfata de chat chiar daca vreo persoana trimite un alt mesaj acolo, ele ramanand uitate prin arhiva noastra.

Functia SPECIALA din WhatsApp Descoperita Astazi

WhatsApp ignore archived chats 1

WhatsApp urmeaza deasemenea sa aiba o noua sectiune disponibila pentru noi, aceasta avand denumirea Archived Chats, si permitand vizualizarea conversatiilor care au fost arhivate, asta daca doriti sa mai verificati daca ati mai primit vreun mesaj. Puteti vedea in imaginile din acest articol cum arata functionalitatea noua pe care WhatsApp urmeaza sa o aiba multumita acestei functii, implementarea ei fiind foarte utila, si foarte ceruta de catre multi utilizatori.

WhatsApp ignore archived chats 2

WhatsApp are in momentul de fata o functionare destul de logica pentru ideea de a arhiva o conversatie, iar asta pentru ca in general conversatiile arhivate sunt cele in care n-au mai existat mesaje d emult. Reprimirea unuia aduce acea conversatie in prim-plan, si ne spune ca persoana respectiva vrea sa discute iar cu nou prin WhatsApp, insa functia implementata acum e menita sa blocheze practic intearctiunea cu anumite persoane, si fix asa ar trebui privita.

WhatsApp are in momentul de fata aceasta functie in plin proces de testare, asa ca nu se stie cam cand ar urma sa fie oferita pentru toti utilizatorii.