Samsung GALAXY S10. SCHIMBARE RADICALA din Cauza Huawei P30 PRO

Samsung GALAXY S10 are parte de o schimbare radicala impusa din cauza Huawei P30 PRO, compania coreeana dorind sa le ofere clientilor o experienta cel putin la fel de buna.

Samsung GALAXY S10 update camera

Samsung GALAXY S10. Din cauza noutatilor majore aduse de catre Huawei P30 PRO pentru telefoanele din lumea intreaga, compania coreeana a decis sa faca o schimbare radicala in cursul acestei luni, sau cel tarziu in mai. Conform unui foarte cunoscut leaker de informatii despre produsele companiei Samsung, se pare ca un update major pentru software-ul din spatele camerei Samsung GALAXY S10 este pregaatit in urmatoarele saptamani in Coreea de Sud.

Samsung GALAXY S10. Functia care permite inregistrarea de poze noaptea, sau in conditii de luminozitate scazuta, urmeaza sa fie adusa in prim plan pentru utilizatori, astfel incat sa fie mai usor de gasit si de folosit. Huawei P30 PRO are o camera foarte buna pentru inregistrarea de poze in conditii de luminozitate scazuta, iar Samsung GALAXY S10 a fost promovat de catre compania Samsung cu aceleasi caracteristici majore, dar lumea nu a prea fost impresionata, sau nu a stiut cum sa faca pozele.

Samsung GALAXY S10. SCHIMBARE RADICALA din Cauza Huawei P30 PRO

Samsung GALAXY S10 update camera huawei p30 pro

Samsung GALAXY S10. Actualizarea pregatita pentru aprilie, sau cel tarziu luna mai, are menirea de a schimba acest lucru, functia urmand a fi mai usor de gasit, dar urmand a avea algoritmii imbunatatiti. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S10 ar urma sa faca si poze mult mai bune dupa ce aceasta actualizare va fi instalata in telefoanele utilizatorilor, ceea ce ar reprezinta un bonus extrem de bun pentru cei care au cumparat deja telefoanele.

Samsung GALAXY S10. Stim foarte bune ca actualele camere din telefoanele mobile sunt foarte mult influentate de software-ul in baza carora functioneaza, deci o actualizare de acest gen poate aduce beneficii uriase. Nu se stie acum cat de mari vrea Samsung sa faca aceste schimbari pentru Samsung GALAXY S10, insa probabil ca va dori sa aduca telefonul la un oarecare egal cu ceea ce ofera Huawei P30 PRO pentru clientii sai in momentul de fata.

Samsung GALAXY S10. Actualizarea este programata pentru a fi oferita in cursul acestei luni, sau cel tarziu luna viitoare, fara ca o data clara sa fi fost anuntata.