ATENTIE! Windows 10 are PROBLEME GRAVE pe PC-uri

Windows 10 are probleme foarte grave pe calculatoare in momentul de fata, compania Microsoft fiind din nou pusa intr-o situatie penibila in fata clientilor din lumea intreaga.

Windows 10 probleme patch

Windows 10 are astazi anuntata o serie grava de probleme are afecteaza calculatoarele din lumea intreaga, compania Microsoft trecand iar prin dificultati majore la foarte putin timp dupa rezolvarea unora anterioare. Mai exact, cele mai recente actualizari lansate de catre compania Microsoft pentru Windows 10 genereaza probleme extrem de serioase pentru utilizatorii care le-au instalat, foarte multi plangandu-se de ele pe diverse retele de socializare, sau forumuri.

Windows 10 blocheaza complet unele calculatore, sau le reduce substantial performantele altora dupa ce aceste noi actualizari sunt instalate pe ele, si totul fara ca utilizatorii sa stie in prealabil ce se intampla. Problema ar avea la baza conflicte cu anumite solutii antivirus instalate in calculatoare, si se pare ca nu doar Windows 10 este afectat serios, ci inclusiv cel putin Windows 7, ceea ce pune in pericol sute de milioane de oameni, vasta majoritate a clientilor Microsoft din lumea intreaga.

ATENTIE! Windows 10 are PROBLEME GRAVE pe PC-uri

Windows 10 are pana acum confirmate conflicnte cu probleme serioase pentru solutiile antivirus de la Sophos, Avast, sau Avira, atat utilizatorii obisnuiti, cat si cei care folosesc versiunile speciale pentru companii fiind afectati de probleme. Pana acum, singura solutie recomndata de catre producatorii de solutii antivirus este dezinstalarea actualizarilor recente pentru Windows 10, dar desigur ca aceasta este doar o jumatate de solutie pentru problema, una care pune intr-o situatie penibila tot compania Microsoft.

Microsoft’s latest round of patches for the month of April have been causing serious issues, either slowing down or freezing up Windows PCs. This is apparently due to a conflict with some antivirus apps, and is primarily affecting Windows 10 and Windows 7 systems, it would seem (but also potentially some folks running Windows 8.1). Security software from Sophos, Avast, and Avira have compatibility issues with these latest patches.

Windows 10 are probleme foarte mari din cauza patch-urilor KB4462223, KB4493472, KB4493448, KB4464520, KB4462230 si KB4493435 , in timp ce in cazul Windows 7 problemele vin de la patch-urile KB4493472 si KB4493448, toate acestea trebuind dezinstalate pentru a readuce functionalitatea calculatoarelor la normal. Producatorii de solutii antivirus discuta deja cu Microsoft pentru a rezolva problemele Windows 10, sau Windows 7, pe care le au clientii, insa procesul ar putea fi unul de lunga durata.

Cum s-a ajuns iar ca Windows 10 sa aiba probleme de acest gen este foarte greu de inteles, insa vestile nu sunt bune pentru cei care asteapta lansarea May 2019 Update luna viitoare.