Samsung GALAXY S10 e DEJA la REDUCERE din cauza Huawei P30 PRO

Samsung GALAXY S10 este deja vandut cu reduceri de catre compania Samsung dupa ce au fost lansate Huawei P30 si Huawei P30 PRO, iata cu cat sunt mai mici preturile de astazi.

Samsung GALAXY S10 pret redus

Samsung GALAXY S10 este deja vandut la reducere de catre compania Samsung dupa lansarea Huawei P30 si Huawei P30 PRO, coreenii fiind fortati sa devina mai competitivi deoarece, probabil, vanzarile au cam inceput sa scada. Reducerile pentru Samsung GALAXY S10 au fost aprobate pentru unii dintre partenerii coreenilor, si puteti vedea in aceasta pagina ca nu sunt chiar atat de mici, ele adunand cateva sute de LEI in Romania, de exemplu.

Samsung GALAXY S10 este cu 1000 de LEI mai scump decat Huawei P30 in Romania, iar asta in ciuda faptului ca telefoanele au ecrane de aceeasi diagonala, camere triple, si specificatii destul de apropiate. Exista desigur si alte diferente tehnologice intre Samsung GALAXY S10 si Huawei P30, insa cea de 1000 de LEI va impinge mai multi clienti spre produsele chinezilor decat spre cele ale coreenilor, iar cei din urma stiu foarte clar asta.

Samsung GALAXY S10 e DEJA la REDUCERE din cauza Huawei P30 PRO

Reducerile de care beneficiaza Samsung GALAXY S10 incepand de asptamana aceasta nu sunt suficient de mari pentru a compensa diferentele de preturi fata de seria Huawei P30, insa totul are un inceput. E destul de neobisnuit sa vezi ca un produs nou are parte de reduceri la atat de putin timp dupa lansare, iar acesta este intotdeauna un semn clar ca vanzarile au scazut, iar Samsung GALAXY S10 a avut aproape o luna in care sa genereze vanzari bune pentru coreeni.

Samsung GALAXY S10 nu va mai avea parte de un “boom” similar in vanzari vreodata, iar asta pentru ca Huawei a avut grija sa-si lanseze telefoanele exact cand a trebuit, pentru a afecta vanzarile produselor celor de la Samsung. Va fi interesant de vazut cum va evolua situatia, insa daca reducerile pentru Samsung GALAXY S10 au inceput deja, inclusiv in alte tari de pe glob, atunci de aici incolo nu se va intampla altceva decat ca ele sa creasca in procent.

Samsung GALAXY S10 este un telefon bun, merita cumparat, insa diferenta foarte mare de pret in raport cu Huawei P30 ridica, si va ridica in continuare, foarte multe semne de intrebare pentru multi clienti.