WhatsApp. 3 Functii MAJORE Pregatite de LANSARE

WhatsApp va avea trei functii foarte importante lansate in perioada urmatoare de catre compania americana, iata de ce se vor bucura toti utilizatorii in viitorul apropiat.

WhatsApp functii noi

WhatsApp are trei noi functii foarte importante pregatite in momentul de fata pentru lansare pentru utilizatorii din lumea intreaga, ele fiind in proces de dezvoltare de ceva vreme, dar oferirea se apropie cu pasi repezi. Prima functie majora este dark mode, o tema intunecata care ne permite sa schimbam complet interfata WhatsApp pe iPhone si Android, aceasta schimbare fiind asteptata de mai bine de un an de zile de catre utilizatorii din lumea intreaga.

WhatsApp a avut primele imagini cu noul dark mode dezvaluite in repetate randuri, atat pentru telefoanele iPhone, cat si pentru cele Android, iar schimbarile sunt remarcabile, ceea ce este si normal. Acest dark mode va cuprinde intreaga interfata a aplicatiei WhatsApp pentru iPhone si Android, facand experienta de utilizare mult mai buna, si putand avea deasemenea un efect pozitiv asupra autonomiei bateriei terminalelor pe care este activata.

WhatsApp. 3 Functii MAJORE Pregatite de LANSARE

WhatsApp va avea deasemenea un nou sistem picture-in-picture implementat in sistemul de operare Android, acesta urmand a facilita o mult mai buna interactiune cu clipurile video deschise in afara aplicatiei. Aceasta noua functie a fost abia recent descoperita in cadrul aplicatiei WhatsApp, dar este in plin proces de dezvoltare pentru telefoanele Android, in iPhone neavand cum sa fie oferita pentru ca Apple nu ofera acest sistem peste tot in cadrul interfetei iOS.

WhatsApp, alta schimbare foarte importanta este noul browser implementat chiar in interiorul aplicatiei, el fiind gandit pentru a deschide paginile web fara a ne mai forta sa parasim aplicatia pentru a vedea continutul. Schimbarea este una foarte buna deoarece imbunatateste experienta de utilizare si nu me mai obliga sa facem trecerea de la WhatsApp la vreun browser cand dorim sa accesam un link trimis de catre cineva, ea urmand a fi oferite si pe iOS, si pe Android.

WhatsApp, toate aceste trei functii vor fi oferite in cursul anului 2019 de catre compania americana, insa deocamdata nu se stie chiar atat de clar cand vor fi disponibile.