Windows 10. TESTEAZA CLONA Google Chrome de la Microsoft

Windows 10. Daca doresti, poti testa chiar acum clona Google Chrome pe care compania Microsoft o are in dezvoltare, iata unde poti face download chiar in acest moment pentru calculatoare.

Windows 10 testeaza edge chrome

Windows 10. Acum cateva saptamani v-am spus ca Microsoft va lansa o clona a Google Chrome pentru ca browserul Edge nu este dorit de mai nimeni, asa ca e mai simplu sa copieze ideile celor de la Google. Dupa cateva saptamani in care Microsoft a pregatit clona Google Chrome pentru utilizatorii Windows 10, iata ca acum oricine este interesat poate testa browserul inainte ca el sa fie disponibil macar in versiune beta, si mai apoi sa fie lansat in mod public pentru calculatoare.

Windows 10. Daca sunteti interesati sa testati aceasta versiune speciala de browser creata de catre Microsoft in baza Google Chrome, atunci in aceasta pagina gasiti versiunile Canary si Dev, actualizate cel tarziu saptamanal. Desigur ca in momentul de fata ar trebui sa il instaleze doar cei care vor doar sa testeze acest browser pentru Windows 10, nu cei care sunt interesati sa il foloseasca in viata de zi cu zi, pentru ca exista numeroase probleme pentru el.

Windows 10. TESTEAZA CLONA Google Chrome de la Microsoft

Windows 10 testeaza edge chrome microsoft

Windows 10. Versiunile initiale ale browserului sunt gandite pentru a functiona fara probleme, a oferi cea mai buna experienta de utilizare, si a avea suport pentru extensiile create deja pentru Google Chrome. Pentru viitor, Microsoft vrea sa implementeze in acest browser pentru Windows 10 inclusiv suport pentru sincronizarea istoricului de navigare, a website-urilor favorite, si chiar a extensiilor, deci functionalitatea pentru Google Chrome va fi copiata in totalitate de catre Microsoft.

We’re working directly with the teams at Google and the broader Chromium community on this work and appreciate the collaborative and open discussions. These contributions represent work-in-progress and are not yet fully represented in the browser you can install today, so stay tuned.

Windows 10. Interesant este ca atat inginerii celor de la Microsoft, cat si inginerii celor de la Google lucreaza impreuna pentru a dezvolta un browser care sa functioneze cat mai bine in acest sistem de operare. Microsoft a realizat singura faptul ca Windows 10 nu are un browser nativ suficient de bun pentru a concura cu Google Chrome, si e bine ca incearca sa le ofere oamenilor o alternativa pe care sa o foloseasca in viata de zi cu zi in locul browserului de la Google.

Windows 10. Avand in vedere ca in acest moment doar versiuni dev si canary ale browserului sunt oferite, nu se stie cand ar urma sa fie pusa in distributie si una beta.