Google Maps. Noua Functie INCREDIBILA pe iPhone, Android

Google Maps. O noua functie incredibila pentru telefoanele iPhone si Android a fost prezentata, iata ce nu credea nimeni ca ar putea fi posibil pe smartphone.

Google Maps locuri

Google Maps. O noua functie incredibila este pregatita pentru aplicatia iPhone si Android pe care foarte multi utilizatori o folosesc in momentul de fata, si extrem de multi vor dori sa beneficieze de ceea ce va oferi ea. Mai exact, Google Maps are in proces de dezvoltare o noua functie care le va permite utilizatorilor sa vada cate scaune libere sunt disponibile in mijloacele de transport in comun pe care le asteapta intr-o statie, ceva ce nicio alta aplicatie de navigatie nu ofera in acest moment.

Google Maps. Avand in vedere ca mijloacele de transport in comun nu raporteaza undeva informatiile de acest gen, datele afisate de catre aplicatie vin de la oamenii care circula cu respectivele mijloace de transport in comun. Puteti vedea mai jos in imaginea de mai jos cum arata alerta care este afisata in aplicatia Google Maps din telefoanele celor care o folosesc pentru navigatie cu mijloace de transport in comun, totul fiind bazat pe aprecierea, si sinceritatea, oamenilor.

Google Maps. Noua Functie INCREDIBILA pe iPhone, Android

Google Maps locuri libere

Google Maps. In cazul iPhone functia aceasta este in plin proces de testare de cateva luni de zile, in timp ce pentru telefoanele Android ea abia a fost lansata pentru testare, deci va mai dura putin pana va ajungela mai multi utilizatori. Din moment ce aceasta functie noua pentru Google Maps ajunge sa fie oferita inclusiv pe telefoanele cu sistem de operare Android, este destul de clar faptul ca in cazul iPhone lucrurile au mers foarte bine pentru utilizatori.

Google Maps. Avand in vedere numarul foarte mare de persoane care folosesc informatiile despre navigatie pentru mijloacele de transport in comun, implementarea unei asemenea functii este extrem de utila. Marea problema sta in faptul ca informatiile despre locurile libere din mijloacele de transport in comun nu vin direct de la Google Maps, ci de la calatori, iar asta ar putea genera de multe ori probleme cu acuratetea lor, si utilizatorii ar putea sa o critice.

Google Maps. Noua functie este disponibila deocamdata doar in versiune beta pentru unii dintre cei care folosesc platforma de harti online, deci nu se stie cand va fi oferita in mod public.