Huawei MATE 30 PRO. Vestea GROZAVA de la Producator

Huawei MATE 30 PRO. O veste grozava a venit de la un director al companiei Huawei, acesta facand un anunt impresionant cu privire la viitorul model de telefon mobil.

Huawei MATE 30 PRO septembrie

Huawei MATE 30 PRO. Ca urmator smartphone premium din seria de telefoane care vor ajunge la fanii din lumea intreaga in anul 2019, produsul va veni cu foarte multe noutati interesante, si nu chiar atat de tarziu. Un director al companiei Huawei a declarat cu nu foarte mult timp in urma faptul ca Huawei MATE 30 PRO este deja in plin proces de dezvoltare la compania chinezeasca, dar si ca el va ajunge pe piata mai repede decat isi imagineaza lumea.

Huawei MATE 30 PRO. Desi mult asteapta lansarea acestui nou smartphone undeva prin noiembrie, in realitate el ar putea ajunge la clienti chiar prin septembrie, mult mai devreme decat spera multa lume. Lansarea ar putea fi anuntata pentru octombrie in ideea de a afecta vanzarile iPhone dupa valul lansarii, Huawei MATE 30 PRO avand capacitatea de a strica planurile companiei Apple daca va aduce suficient de multe noutati importante pentru clientii din lumea intreaga.

Huawei MATE 30 PRO. Vestea GROZAVA de la Producator

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea telefonului cu o luna mai devreme decat in cazul seriei anterioare este o dovada clara a faptului ca exista dorinta foarte mare de a lupta mai serios cu iPhone, care reprezinta una dintre principalele amenintari ale Huawei. Daca Huawei MATE 30 PRO va ajunge intr-adevar pe piata in septembrie, atunci va fi foarte interesant de vazut care va fi reactia Apple, care a mutat de 2 ani lansarea unor modele in noiembrie.

The Mate 30 is currently being tested in Huawei’s labs, Huawei Product Manager Bruce Lee told reporters at a P30 event in Malaysia. “Now is March and the Mate 30 will be launched in September or October,” he said to press through a translator.

Huawei MATE 30 PRO. Apple are lansarile din toamna impartite intre septembrie si noiembrie, pentru a afecta vanzarile Google si ale Huawei, si a avea produse “proaspete” cu putin timp inainte ca Black Friday sa aiba loc. De la Huawei MATE 30 PRO exista asteptari foarte mari in materie de functii si vanzari, mai ales ca Samsung a inceput deja sa puna presiune pe Huawei prin implementarea unor camere mult mai bune in noile sale modele de telefoane mobile.

Huawei MATE 30 PRO. Acestea fiind spuse, toamna se anunta una extrem de interesant, cu foarte multe lansari extrem de importante de la producatori mari.