Xiaomi. ATACA Huawei P30 PRO, GALAXY S10 cu 2 NOI Telefoane

Xiaomi. Compania chinezeasca ataca Huawei P30 PRO si Samsung GALAXY S10 cu doua noi modele de telefoane foarte interesante, iata ce vrea sa aduca in curand in magazine.

Xiaomi noi telefoane

Xiaomi. Anul a inceput foarte bine pentru compania chinezeasca prin lansarea Xiaomi Mi 9, un smartphone care are specificatii de top, si un pret ridicol de mic, el devenind extrem de cautat dupa lansare. Avand in vedere succesul foarte mare inregistrat de catre acest model de telefon al celor de la Xiaomi, compania chinezeasca vrea sa lanseze inca doua noi modele care sa concureze cu Huawei P30 PRO si Samsung GALAXY S10, poate chiar si cu iPhone XS.

Xiaomi. Cele doua noi modele de telefoane au numele de cod “davinci” si “raphael”, iar pentru ele va fi integrata o camera frontala care iese din interiorul carcasei, probabil pentru a face marginile si mai subtiri pentru dispozitive. Camera frontala din noile modele de telefoane Xiaomi va fi deschisa doar in momentul in care aplicatia Camera din Android este deschisa, iar in restul timpului va ramane ascunsa in interiorul carcasei, asa cum se intampla si la alte modele de telefoane.

Xiaomi. ATACA Huawei P30 PRO, GALAXY S10 cu 2 NOI Telefoane

Xiaomi. Ecranele pentru ambele modele de telefoane urmeaza sa aiba diagonala mare, iar asta si pentru ca este implementata acea camera care iese din interiorul carcasei, ceva ce multi vor aprecia cu siguranta. Partea si mai buna este ca noile ecrane ale telefoanelor Xiaomi nu vor avea vreun decupaj in ecran, si ar putea fi mult mai atractive decat orice altceva exista pe piata, inclusiv Huawei P30 PRO, sau Samsung GALAXY S10, care au taieturi in ecrane.

Currently, “raphael” and “davinci” are the only two smartphones that we know of that are being tested with pop-up camera hardware. Judging by the code, it’s likely that the camera will pop-up mechanically, as there are mentions of the front camera automatically appearing and retracting. We don’t know any details of the front camera or rear camera sensors, though we do know both “raphael” and “davinci” are flagship Xiaomi smartphones.

Xiaomi. Un cititor de amprente urmeaza deasemenea sa fie prezent un ecranul fiecarui model de telefon, desi nu se stie daca va fi unul optic, sau ultrasonic, insa e posibil sa fie vorba despre prima varianta, mai ieftina. Nu se stie nici din ce serie urmeaza sa faca parte cele doua noi modele de telefoane de la Xiaomi, sau cand ar trebui sa fie efectiv lansate, dar mai mult ca sigur vor fi anuntate in urmatoarele luni de catre reprezentantii companiei.

Xiaomi. Pretul celor doua modele de telefoane nu a fost deocamdata dezvaluit, insa mai mult ca sigur nu vor fi mai scumpe decat Xiaomi Mi 9.