Netflix. Functia care iti DA PESTE CAP Planurile de Binging

Netflix. Compania americana vrea sa lanseze o noua functie foarte interesanta pentru platforma de video la cerere, iata cum le va da oamenilor peste cap planurile de binging.

Netflix episoade

Netflix. Atacata din toate partile de catre concurenti, compania americana pregateste o noua functie care ar putea da peste cap planurile multora pentru binging, ceva ce nimeni nu credea ca va fi oferit candva. Mai exact, compania Netflix testeaza in momentul de fata o functie care le va afisa utilizatorilor episoade aleatorii pentru diverse seriale care sunt in platforma, ceva ce in momentul de fata e facut intr-o maniera mult mai mica decat ceea ce este pregatit pentru viitor.

Netflix. Spre deosebire de recomandarile actuale, compania vrea sa le arate utilizatorilor recomandari pentru cele mai populare episoade din diverse seriale, si puteti vedea in imaginea de mai jos cam cum arata totul. Practic, oamenilor nu le este recomandat sa vada un serial intreg, ci doar episoul, sau episoadele cele mai populare, conform statisticilor Netflix, ideea in sine fiind complet noua pentru aceste tipuri de platforme pentru video la cerere.

Netflix. Acum vezi recomandari pentru episoade aleatorii

Netflix episoade aleatorii

Netflix. Problema cu aceste tipuri de recomandari este ca multi oameni nu vor intelege chiar toata actiunea din episoadele pe care le vor urmari, iar asta pentru ca nu stiu povestea din spatele anumitor actiuni, sau glume. Chiar si asa, cei de la Netflix se gandesc totusi ca oamenii ar putea descoperi seriale pe care le-au desconsiderat pana in momentul in care au vazut un episod pentru ele, sau ar putea cauta sa dezactiveze complet functionalitatea.

Netflix. In momenutl de fata doar aplicatia pentru telefoane Android are testata aceasta functionalitate pentru utilizatori, dar cel mai probabil testarea va fi extinsa inclusiv pentru iPhone, sau chiar versiunea desktop. Nu se stie de cand anume testeaza Netflix aceasta functionalitate pentru clientii sai, dar nici cand urmeaza sa o ofere in mod public, asa ca ramane doar sa vedem cand, sau daca, vor fi puse in aplicare planurile americanilor pentru noutati.

2 COMENTARII