36 COMENTARII

  1. doar oamenii fara orizont gen viorel predatorul, nu ar fi vazut asa ceva acum cativa ani,tinand cont de ce face LG cu oled la tv etc
    Apple mai are o problema mica pe ici pe colo, dar ca asta sau note 7…care sa intre in istorie pt oricine fie persoana pasionata de tehnologie fie nu…nu ai sa vezi

  2. Esti panarama…asa probleme mari,majore nu exista decat la samsung…
    Doar pt cei ca tine era de neconceput…noi astia cu cap, stiam ca va veni candva, sau macar se va incerca asa ceva

  3. Ceea ce ignori tu, Z, este faptul că Fold este un produs care folosește o tehnologie nouă care era de neconceput cu câțiva ani în urmă.
    Din ce văd eu evenimentul ăsta ți-a dat combustibil pentru defăimarea Samsung. A trecut momentul Note 7, acum a revenit mana cerească pentru tine ?.

    PENIBIL este faptul că Apple nu a reușit niciodată să facă un smartphone fără probleme. Toate generațiile au avut hibe, iar când e vorba de hibele iPhone-ului tu le tratezi cu indulgență, dar când e vorba de Samsung … Ehehe! Toate sunt PENIBILE, URIAȘE, UMILIRE, etc

  4. Mda, o petarda..si cum zic toti…cine vrea tableta cu android….cand nici dupa 10 ani..dezv nu prea se ocupa de acel aspect ratio
    Deci chiar daca telefonul nu avea NICIUN defect hardware tot era o pacaleala pentru copilasii mici

  5. Pur si simplu, VP sau Viorel Predatorul lipsesc, sunt bagati in rusine pt ca s-au grabit in a numi asa ceva bijuterie (BIJUTERIE CE ARE PLASTIC la componenta principala)
    S-au grabit in a da declaratii, in loc sa asculte de mine din moment ce acesti oameni nu au logica,fizica si chestii elementare in cap

  6. Note 7
    acum Galaxy Fold….si astea sunt probleme raportate de cativa…ma gandesc cand sute sau mii il vor primi si vor incepe plangerile
    Doar esecuri, Multumim Samung, poate ar trebui sa ramai acolo unde iti e locul, la componente ssd,ram etc si sa nu mai faci profit pe baza prostilor

  7. Valentin, prototip e un produs care nu este commercializat din motive de fiabilitate. Pe baza prototipului se creaza un produs final, testat intens. Acest telefon, este exact un prototip, doar pt scopuri demonstrative. Dar platesti 2000€. Dar voi tineti cu samsung ca sunt super ca fac asta?

  8. Da deci luati fold sa il tineti in
    bibliotheca
    Nu aveti voie sa faceti nimic cu el ca
    Se autodistruge
    Maine auzim ca nu trebuie tinut in buzunar ca se strica/zgarie display din cauza particolelor ce intra in gaura facuta cand este inchis

  9. e nasoala treaba cu “dents” de la particule de praf in display…sa tinem cont…aici este vorba despre 3-4 zile…
    Deci dupa 2-3 luni de zile…oare mai poti vedea tot pe display sau doar zeci de gauri..

  10. A şi dacă întrebai oamenii acum 3-4 ani de telefoane pliabile toată lumea râdea de tine că-i imposibil şi etc , etc

  11. La mulți ani, Srb! Mi-am amintit că te numești Florin și m-am gândit să îți urez un călduros La mulți ani, totodată cu urarea de a te bucura de viață la maxim!

    La mulți ani!

  12. ‘desteapto’, ai avut unul in mana de le stii tu pe toate, esti un hater debil, probabil ti-ai luat si tu un iphone in rate si acum crezi ca esti mai destept.
    in momentul cand critici un lucru pe care nu ai pus mana,nu l-ai folosit, nici macar nu l-ai vazut, ehe, sigur esti cretinache

  13. Lasa ca o sa il cumpere toti astia care il apara in cele mai penibile moduri posibil, dupa care vor urla pe forumuri ca li se strica dupa nici o luna de utilizare…bagati fratilor, guinea pigs la un prototip care nu avea ce cauta pe piata in halul asta de fragil. Ce se astepta Samsung? Sa il foloseasca lumea in casa doar sa nu intre praf pe la balamale??

  14. V Preda eu nu te-am auzit vreodată sa spui ceva rău despre samsung!
    Noi ceilalți din când in când am mai spus ceva ,ce nu ne-a nemulțumit la iPhone !

  15. Da da , problemă mică . Dacă ți gresit telefonul nu ai semnal sau cu iPad-urile care vin gata îndoite asta e o problemă şi mai mică .

  16. A şi dacă întrebai oamenii acum 3-4 ani de telefoane pliabile toată lumea râdea de tine că-i imposibil şi etc , etc

  17. Şi da dar şi nu . Într-un fel e şi prima generație de acest fel . Mi se pare normal să aibă probleme . Crezi că primul iPhone a fost fără probleme sau primul telefon mobil crezi că a fost perfect?
    Întradevăr unele probleme sunt chiar “penibile” dar oricum schimbarea eceanelor o să fie gratis dacă mai ai garanția şi nu ai provocat tu problema ( ex: tragerea foliei de pe ecran )

  18. Bă dobermane (să nu te numesc “dobitokule”), tu nu ai nicio legitimitate să comentezi. Tu ești cel mai mincinos specimen de pe site-ul ăsta și nu te iert pentru minciuna pe care ai promovat-o legat de moartea bunului meu prieten Srb Srb. Du-te și dă-ți două palme, mincinosule.

    Ce face LG cu OLED la TV, măi dobi? Face LG ecrane care se îndoaie? Hooooo….

  19. Mulțumesc pentru video. Nu înțeleg care e legătura cu ceea ce i-am răspuns lui Doberman. Este ăsta un ecran care se “îndoaie”? Una este să il “rulezi” și alta este să îl “îndoi”.

  20. Vai ce glumiță ai scris … Mai aveam puțin și zâmbeam dacă mă gâdilam sub brațe. La câtă educație lipsă ai, nu mă miră.
    Gata, ai terminat cursa pe camion?

  21. sunt sigur ca faci parte din grupul #rezist :)))) gica contra, aici se vb strict de problemele atuale a galaxy fold nu altceva. ce te mai deranjeaza cand Z scrie de “trompeta” fold

  22. Doberman… :)))))))))

    După părerea mea, tot rulat e și la Fold, și la Mate X.
    Dacă îndoi la 90 de grade un display OLED, cred că este afectat iremediabil. Nu mai zic de 180 de grade. Nu e precum coala de hârtie.

    Reformulez și adaug.
    Display-ul flexibil a început cu o ușoară curbă, apoi curbura a evoluat până a permis rularea. Rularea “în sul” din ce în ce mai mic în diametru a permis “îndoirea” Fold. Cuta din display-ul deschis nu e în V, ci în U.

    Așa văd eu lucrurile, de asta ți-am pus link-ul.

    Doberman… hahahahahhaha
    Ești hazliu tare. :)))

  23. ?? Indubitabil am calitățile mele!
    Ai pus punctul pe “i”: rularea la cel mai mic diametru posibil vs îndoirea la 90°-180°. Este U acolo și nu V, dar ce diametru are cercul care intră în U? 1-1,2 mm?

  24. Orice diametru ar avea, cât timp e diametru, e cerc.
    Concluzia mea este simplă și succintă. Ecranele ăstea sunt FLEXIBILE și nu PLIABILE. Aparatul, în sine, este pliabil, display-ul e flexibil.
    Și ca să fac cercul complet, în videoclipul pe care ți l-am partajat este prezentat un televizor LG cu ecran flexibil, prezentat cu destul timp* în urmă.

    *destul timp în registrul industriei de tranzistoare