OnePlus 7. OFICIAL, SURPRIZA din ASALTUL Asupra Huawei, Samsung

OnePlus 7. Presedintele companiei a dezvaluit in mod oficial o surpriza uriasa pregatita in asaltul asupra telefoanelor de la Huawei, Samsung, sau Xiaomi.

OnePlus 7 ecran

OnePlus 7. Noul telefon mobil are anuntat in mod oficial de catre presedintele compainei chinezesti o surpriza foarte mare cu care va porni un asalt asupra Huawei, Samsung, Xiaomi, si nu numai, in anul 2019. Conform anuntului facut pentru OnePlus 7, noul model de smartphone urmeaza sa aduca performante mult mai bune decat cele ale versiunilor anterioare, dar poate chiar si in comparatie cu cele ale smartphone-urilor lansate de catre Huawei, Samsung, si Xiaomi.

OnePlus 7. Partea interesanta este ca pentru noua serie de telefoane compania chinezeasca anunta inclusiv o imbunatatire pentru felul in care functioneaza interfata de utilizare pentru telefon. Nu toata lumea e multumita de cat bine si fluent functioneaza interfata sistemului de operare Android pe anumite telefoane, insa in cazul OnePlus 7 se pare ca lucrurile se vor schimba, iar asta are legaatura cu o schimbare foarte importanta pentru ecranul telefonului.

OnePlus 7. OFICIAL, SURPRIZA din ASALTUL Asupra Huawei, Samsung

OnePlus 7. Conform unor zvonuri recente, versiunea Pro a seriei urmeaza sa aiba un ecran a carui rata de refresh are 90 Hz, iar asta va avea drept efect o afisare mult mai fluida a interfetei de utilizator in Android. Fie ca e vorba de glisari in aplicatii, sau jocuri, OnePlus 7 cu un ecran care are o rata de refresh atat de mare va afisa elementele de interfata mult mai fluid decat pe alte telefoane in momentul in care ele sunt miscate de catre utilizator.

OnePlus 7. Cu un chip Qualcomm Snapdrago 855, telefoanele din aceasta serie vor avea oricum performante foarte bune, insa fluiditatea va veni multumita ecranului cu rata de refresh mare. Nici Samsung, nici Huawei nu au telefoane cu o rata de refresh atat de mare pentru ecrane, iar OnePlus 7, in versiunea Pro, va intra in randul telefoanelor de gaming, cum e Razer Phone, urmand a oferi o experienta excelenta chiar si pentru jocurile pentru Android.

OnePlus 7. Lansarea noii serii de telefoane urmeaza sa aiba loc in data de 14 mai, deci peste mai putin de o luna, asa ca pana atunci vom afla si alte detalii in legatura cu modelele.

4 COMENTARII