WhatsApp. Noua Functie PROASTA ce te va FRUSTRA

WhatsApp. O noua si foarte proasta functie a fost impusa in aplicatie de catre Facebook, ea urmand a-i frustra pe foarte multi dintre utilizatori foarte curand.

WhatsApp cautari

WhatsApp. O noua functie foarte ciudata, pe care foarte multi dintre utilizatori o vor critica din primul moment, a fost implementata in aplicatia de mesagerie, fara vreo explicatie oferita pana in acest moment. Mai exact, cei de la WhatsApp au implementat in aplicatia pentru Android o functie care blocheaza posibilitatea de a face capturi de ecran pentru conversatiile pe care le purtam cu diverse persoane in viata de zi cu zi, Snapchat avand ceva similar.

WhatsApp. Functia este impusa deocamdata doar pentru aplicatia pentru Android, si doar cand este activata si functia de securizare biometrica a aplicatiei folosind scanarea amprentei, deci nu e activa tot timpul. Combinarea dintre securizarea biometrica a WhatsApp si blocarea capturilor de ecran este ceva cu totul neobisnuit, iar asta pentru ca in Snapchat functia are o logica, insa in aplicatia celor de la Facebook nu prea exista motive pentru implementarea sa.

WhatsApp. Noua Functie PROASTA ce te va FRUSTRA

WhatsApp capturi snapchat

WhatsApp. Functia de securizare biometrica pentru aplicatie va fi oferita in telefoanele Android undeva in cursul anului acesta, dar deocamdata nu se stie cand, ea fiind totusi oferita pentru iPhone. Aceasta functionalitate este implementata pentru WhatsApp in premiera, deoarece in versiunile beta anterioare nu a fost implementata aceasta schimbare, deci vorbim despre o modificare pe care compania americana o face fara sa anunte cumva in prealabil acest lucru, si cu siguranta spre nemultumirea multor utilizatori.

WhatsApp. Facebook a copiat de-a lungul timpului foarte multe functii de la Snapchat, iar una in plus probabil ca n-ar mira pe nimeni, dar in aplicatia de mesagerie oferirea sa in acest moment nu prea mai alre logica. Desigur ca pentru Facebook nu e intotdeauna obligatoriu ca schimbarile sa aiba si logica, asa ca aceasta functie noua pentru WhatsApp ar trebui sa fie una dintre cele asteptate pentru urmatoarele luni, desi nu e tocmai singura.

WhatsApp. Aplicatia de mesagerie va mai avea si alte modificari substantiale oferite, printre care un dark mode, dar si reclame implementate in sectiunea “Status”, atat pe iPhone, cat si pe Android.