Apple Watch va avea NOI Functii GROZAVE in watchOS 6

apple watch mac watchos 6

Apple Watch este cel mai popular smartwatch de pe planeta in momentul de fata, compania Apple stie asta, asa ca in watchOS 6 vrea sa implementeze cateva surprize. Aceste surprize au legatura cu Mac-urile, deoarece incepand cu macOS 10.15, si implicit watchOS 6, utilizatorii vor beneficia de cateva schimbari foarte utile la care lucreaza in acest moment compania Apple.

Conform celor care lucreaza al noile functii ale Apple Watch pentru Mac-uri, compania Apple vrea sa le permita utilizatorilor sa autentifice diverse actiuni pe calculatoare. Separat de simpla autentificare pentru deblocare, ceasurile inteligente urmeaza sa faca controleze si alte functii ale calculatoarelor, dar detalii despre ceea ce va fi oferit nu prea exista.

Se speculeaza ca Apple Watch ar urma sa permita cel putin autorizarea platilor pentru Apple Pay fara a mai fi necesara introducerea unei parole, sau folosirea Touch ID din Mac-uri. Ideea in sine este foarte buna, insa probabil ca Apple va dori sa ofere chiar mai mult de atat, pentru a se asigura ca utilizatorii de Apple Watch au functii ce nu exista in alte ceasuri inteligente.

According to sources familiar with the development of macOS, the next major version of the operating system will allow users to authenticate other operations on the Mac beyond just unlocking the machine with their watch.

Apple va anunta toate aceste noutati in cadrul WWDC 2019, care este programat sa inceapa in prima saptamana a lunii iunie, iar atunci vom afla toate detaliile.