Huawei MATE 30 PRO. PROBLEME MARI pentru LANSARE

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone este in pregatiri intense pentru lansare, insa iata ce probleme mari va avea in momentul in care va fi gata de pus in vanzare.

Huawei MATE 30 PRO probleme

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea noului model de smartphone este pregatita in cele mai mici detalii in momentul de fata, compania Huawei confirmand faptul ca telefonul este in plin proces de dezvoltare si urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an pentru clienti. Foarte multi fani ai companiei Huawei asteapta aducerea pe piata a Huawei MATE 30 PRO, insa din pacate lucrurile nu sunt chiar atat de simple pentru producatorul din China in acea perioada.

Huawei MATE 30 PRO. Noile modele de telefoane urmeaza sa ajunga pe piata la foarte scurt timp dupa ce seria iPhone 11 isi va face debutul, deci vor avea concurenta foarte serioasa in fata, mai ales ca anul acesta Apple vrea sa faca si multe schimbari majore. Huawei MATE 30 PRO va fi lansat intr-o perioada in care telefoanele iPhone 11 abia vor ajunge in magazine, si mai toata lumea va fi concentrata pe ele, asa cum se intampla in fiecare an.

Huawei MATE 30 PRO. PROBLEME MARI pentru LANSARE

Huawei MATE 30 PRO. E posibil ca Apple sa fi invatat ceva din esecurile anilor anteriori, si sa doreasca sa le ofere utilizatorilor sai mai multe noutati importante anul acesta, astfel ca ar putea include in iPhone 11 multe functii cerute de catre foarte multi clienti. In aceasta idee, Huawei MATE 30 PRO va trebui sa vina cu noutati cel putin la fel de importante, altfel risca sa fie dat uitarii, chiar daca probabil va costa si mai putin decat telefoanele iPhone 11.

Huawei MATE 30 PRO. Daca ne uitam la ceea ce s-a intamplat anul trecut, cand telefoanele iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max au fost lansate si nu prea au avut succes, anul acesta iPhone 11 probabil ca va avea un parcurs diferit. Nu ma astept ca Huawei MATE 30 PRO sa aiba recorduri de vanzari daca Apple va implementa foarte multe noutati importante in seria iPhone 11, insa totul depinde si de ceea ce vor aduce americanii.

Huawei MATE 30 PRO. In momentul de fata este de asteptat ca noua serie de telefoane sa fie lansata in perioada septembrie – octombrie 2019, cel putin conform directorilor Huawei.