Samsung GALAXY S10. DEZAMAGIREA pentru Clientii ROMANI

Samsung GALAXY S10. Noile modele de telefoane vin cu o dezamagire pentru clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii in legatura cu noile telefoane ale coreenilor.

Samsung GALAXY S10 diferente

Samsung GALAXY S10. Clientii din Romania au parte de o mare dezamagire cand vine vorba despre noile modele de telefoane lansate de catre compania coreeana, iar clipul video de mai jos ne arata exact de ce se intampla asta. Stiti deja ca telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 sunt livrate in doua versiuni, unele care au procesoare Exynos 9820, si unele care au procesoare Qualcomm Snapdragon 855, prima versiune fiind comercializata in Romania, Europa, si vasta majoritate a plenetei, in momentul de fata.

Samsung GALAXY S10. Ei bine, in testul de performante de mai jos veti vedea ca aceasta versiune a telefoanelor nu este tocmai cea mai buna dintre toate, cel putin cand vine vorba despre rapiditatea cu care se intampla totul pe telefoanele clientilor. In prima parte a testului, cand sunt deschise aplicatiile pentru prima oara pe Samsung GALAXY S10, se vede destul de clar faptul ca procesorul Exynos 9820 nu poate tine pasul cu cel Qualcomm Snapdragon 855.

Samsung GALAXY S10. DEZAMAGIREA pentru Clientii ROMANI

Samsung GALAXY S10. Stiam deja inca dinainte ca telefoanele sa fie lansate ca urmeaza sa aiba loc aceasta diferentiere intre cele doua modele, iar asta pentru ca asa s-a intamplat in fiecare an cu produsele lansate de catre compania coreeana. Intotdeuana am vazut ca modelele care au avut chip Exynos au avut parte de performante mai proaste decat cele cu chip Qualcom, iar in cazul Samsung GALAXY S10 lucrurile nu sunt diferite, din pacate.

Samsung GALAXY S10. Acest test ne arata doar dezamagirea pe partea de performante, insa anul trecut a existat o diferenta destul de mare si pe partea de autonomie, si multa lume s-a plans de faptul ca telefoanele cu chip Exynos au autonomie mai proasta. Anul acesta nu pare sa exista o diferenta prea mare pe partea de autonomie pentru telefoanele Samsung GALAXY S10 cu diverse chip-uri, dar actualizari ulterioare pot schimba asta.

Samsung GALAXY S10. Concluzionand, telefoanele cu chip Exynos au performante mai proaste decat cele cu chip Qualcomm Snapdragon, asa cum mai mult ca sigur se asteptau unii clienti.