Huawei P30 PRO. PROBLEMA INCREDIBILA in Anul 2019

Huawei P30 PRO. Telefonul trece printr-o problema incredibila pentru anul 2019, iata cu ce trebuie sa se lupte in momentul de fata cei de la Huawei pentru smartphone.

Huawei P30 PRO leica

Huawei P30 PRO. Noul model de smartphone lansat in cursul acestei luni pentru clientii din lumea intreaga are parte de o problema incredibila pentru anul 2019, insa totul se bazeaza pe modul in care mentalitatea comunista afecteaza compania. Mai exact, cuvantul Leica a fost interzis pe cea mai mare retea de socializare din Asia, Weibo, dupa ce compania a facut o reclama in care pune intr-o lumina proasta guvernul chinez, iar lumea a cam inceput sa se planga.

Huawei P30 PRO. Problema pentru telefon este ca Leica este furnizorul de camere din telefoanele companiei Huawei, de cativa ani, iar valul de ura manifestat impotriva acestei companii s-a putea rasfrange foarte usor si asupra celor de la Huawei. Leica este sta la baza camerelor foarte bune pe care Huawei P30 PRO le are, iar daca oamenii din China incep sa urasca aceasta companie, atunci Huawei va avea o problema foarte serioasa cu vanzarile in viitorul apropiat.

Huawei P30 PRO. PROBLEMA INCREDIBILA in Anul 2019

Huawei P30 PRO. In urma criticilor dure ale chinezilor, compania Leica a afirmat ca agentia de publicitate care a facut acea reclama pentru ea, ar fi publicat-o fara sa aiba acordul companiei, dar desigur ca totul este doar o metoda de a incerca sa ascunda adevarul. In realitate, Leica a avut cel mai probabil cateva discutii neplacute cu Huawei din cauza acelei reclame, iar telefoanele Huawei P30 PRO sunt fara dubiu puse intr-o lumina proasta acum.

But the company is now distancing itself from the 5-minute video after Chinese social media users cried foul and the word “Leica” was banned on social media site Weibo. The problem? The dramatic video is set in 1989 during the Tiananmen Square pro-democracy protests that are forbidden to talk about in China.

Huawei P30 PRO. Telefonul a inregistrat un start atat de bun in ceea ce priveste vanzarile, insa in China unii se vor uita cu siguranta de mai multe ori inainte sa aleaga sa cumpere telefoanele companiei, chiar daca ea e privita foarte bine. E posibil ca unii dintre fanii Huawei sa ceara inclusiv eliminarea camerelor Leica din viitoarele modele de telefoane, iar asta pentru ca din Huawei P30 PRO nu mai poate fi eliminata.

Huawei P30 PRO. In ciuda scandalului din China, seria de telefoane ar putea avea totusi parte de o evolutie foarte bune in 2019 daca problema este administrata asa cum trebuie.