Tanarul care CERE 1 MILIARD de Dolari DESPAGUBIRI de la Apple

tanar apple miliard dolari

Un tanar american a actionat in judecata compania Apple, si cere despagubiri de nu mai putin de 1 miliard de dolari de la compania americana pentru suferintele la care a fost supus. Mai exact, tanarul a fost asociat cu un grup infractionatl care a comis o serie de furturi din magazinele Apple, iar din aceasta cauza spune ca a avut foarte mult de suferit.

Ousmane Bah a avut poza prezentata la televizor, identitatea sa fiind in mod gresit asociata cu cea a unuia dintre hoti, acuzand compania Apple ca ar fi facut aceasta asociere. Se pare ca tanarul a pierdut un permis de conducere pentru incepatori, care nu avea poza pe el, dar cu care unul dintre hoti s-a identificat in fata angajatilor companiei Apple.

Din aceasta cauza, tanarul a fost arestat in data de 29 noiembrie de catre autoritati, care aveau o poza cu fata sa in momentul retinerii, iar desi exista diferente anatomice intre imaginile inregistrate de camerele de supraveghere ale Apple, si tanar, el tot a fost retinut. Nu a contat nici ca intr-una dintre zilele in care hotul a participat la un furt tanarul era la balul de absolvire a liceului, politia arestandu-l fara a lua asta in considerare.

As a result of Apple’s negligence, [Bah] was accused of multiple felonies in multiple states. Prior to this action, Mr. Bah has never faced legal charges or had any run-ins with law enforcement. Due to defendant’s negligence, Mr. Bah has suffered severe harm. The arrest left him “feeling humiliated, afraid, and deeply concerned.

In procesul intentat impotriva Apple se face referire la sistemul de recunoastere faciala folosit in magazinele companiei, asa facandu-se legatura cu tanarul din New York. Acum el si avocatul sau cer despagubiri serioase de la Apple pentru aceasta greseala, dar din moment ce hotul s-a identificat cu un document al tanarului, care probabil nu a fost raportat ca fiind pierdut, e putin probabil ca procesul sa aiba succes.