Windows 10. Noi PROBLEME FRUSTRANTE pentru Utilizatori

Windows 10. Noi probleme frustrante pentru utilizatori au aparut inaintea lansarii May 2019 Update, iata cat de serioase au devenit, si cat de frustrante sunt.

Windows 10 instalare usb

Windows 10. In momentul de fata May 2019 Update este in plin proces de testare, iar asta inseamna ca toti cei care fac parte din programul beta de testare al sistemului de operare au capacitatea de a testa actualizarea inaintea lansarii. Din pacate, unii dintre cei care au decis sa instaleze actualizarea in Windows 10 au descoperit cu stupoare faptul ca nu pot face procesul daca au stick-uri USB, sau carduri SD conectate la calculatoarele unde vor sa faca instalarea.

Windows 10. Problema pare sa aiba la baza faptul ca sistemul de operare modifica in mod complet gresit literele mediilor de stocare conectate la el, iar instalarea devine imposibila cand acestea sunt modificate aleator. Practic, in timpul instalarii actualizarii, Windows 10 decide ca mediul de stocare unde e instalat sistemul de operare ar trebui sa aiba o alta litera, iar asta distruge efectiv intreaga procedura de instalare a fisierelor.

Windows 10. Noi PROBLEME FRUSTRANTE pentru Utilizatori

Windows 10. Desi majoritatea utilizatorilor afectati au raportat ca avea medi de stocare externe conectate la calculatoare, cei care au mai multe medii de stocare interne, descopera ca problema este aceeasi exact si in cazul lor. Cei de la Microsoft nu au oferit o explicatie clara pentru motivele din cauza carora apare aceasta problema in timpul instalarii May 2019 Update pentru Windows 10, insa ea dovedeste inca odata ca inginerii companiei sunt incapabili sa produca actualizari care sa poata fi instalate fara probleme.

Example: An upgrade to the May 2019 Update is tried on a computer that has the October 2018 Update installed and also has a thumb drive inserted into a USB port. Before the upgrade, the device would have been mounted in the system as drive G based on the existing drive configuration. However, after the upgrade, the device is reassigned a different drive letter. For example, the drive is reassigned as drive H.

Windows 10. In momentul de fata cei de la Microsoft au decis sa blocheze posibilitatea de a instala aceasta actualizare pentru persoanele care au medii de stocare externe conectate la calculatoarele lor, insa aceasta este o rezolvare partiala. Solutia ar trebui sa insemne o rezolvare a problemei astfel incat Windows 10 sa permita instalarea actualizarii fara vreo restrictie, iar asta ar trebui sa se intample in momentul in care actualizarea va fi lansata in versiune finala, cel putin asta spera toti utilizatorii.

Windows 10. In mod normal, May 2019 Update ar trebui sa fie lansat in mai de catre compania Microsoft, insa avand in vedere problemele care tot apar, deocamdata nu e sigur ca se va intampla