Windows 10. Functie URIASA ABANDONATA de Microsoft

Windows 10. O functie extrem de asteptata a fost abandonata de catre compania Microsoft fara vreo explicatie clara, iata ce vor pierde utilizatorii sistemului de operare.

Windows 10 abandon

Windows 10. Acum cateva luni v-am vorbit despre o noua functie foarte importanta pe care compania Microsoft o pregatea de lansare pentru clientii din lumea intreaga, insa din pacate se pare ca americanii au cam renuntat la oferirea sa. Acum cateva luni pentru Windows 10 a fost anuntata o functie numita Sets, aceasta permitand gruparea mai multor aplicatii in tab-uri intr-o singura fereastra, functionalitate considerata extrem de utila de catre multa lume.

Windows 10. Functia a fost laudata de catre cei care au reusit sa o testeze, iar compania Microsoft afirma pe la jumatatea anului trecut ca este foarte serios concentrata pe oferirea sa pentru clientii din lumea intreaga, dar asta nu s-a intamplat. La jumatatea anului trecut Microsoft a decis inclusiv sa elimine functia din Windows 10, spunand si ca eliminarea este facuta in ideea de a imbunatati si mai mult functionalitatea finala care va fi oferita pentru toti utilizatorii.

Windows 10. Functie URIASA ABANDONATA de Microsoft

Windows 10. De la jumatatea anului trecut si pana acum oamenii au tot cerut ca functia Sets sa revina in build-urile sistemului de operare, dar cei de la Microsoft n-au spus nimic pana cand un product manager a afirmat ca ea nu mai exista in sistemul de operare. Acesta a afirmat ca inca exista in cadrul Microsoft de a oferi o functionalitate de acest gen intr-o forma, sau alta, insa nimeni nu stie cum va ajunge asta in final in Windows 10, sau cand.

Windows 10. Nici macar in prima versiune beta pentru April/May 2020 Update nu exista aceasta functie implementata, deci nu se prefigureaza ca ea ar putea reveni in sistemul de operare al americanilor nici in primavara anului viitor. Sets ar fi schimbat intr-o buna masura experienta de folosire a Windows 10, si le-ar fi dat oamenilor noi motive sa incerce sa foloseasca sistmeul de operare pe calculatoare, dar iata ca Microsoft are planuri cu mult diferite.

Windows 10. Speranta ca o functie similara Sets va veni candva nu a disparut, insa nimeni nu stie foarte cand clar, sau cum, s-ar mai putea intampla asa ceva.