YouTube. SCHIMBARE foarte IMPORTANTA pentru Europa

YouTube. Compania americana face o schimbare foarte importanta pentru Europa, iata de au decis cei de la Google in legatura cu oamenii care vad clipurile video.

YouTube stiri false

YouTube. Cea mai mare platforma de partajare a clipurilor video urmeaza sa faca o schimbare foarte importanta pentru Europa in perioada urmatoare, totul in ideea de a crea un mediu cat mai propice pentru utilizatorii din lumea intreaga. Mai exact, cei de la YouTube se pregatesc afiseze pentru clipurile video un marcaj special prin care sa le spuna utilizatorilor daca anumite materiale sunt false, astfel incat utilizatorii sa nu le creada ca fiind adevarate.

YouTube. Americanii afiseaza deja in SUA un marcaj special pentru clipurile video care au fost facute de catre creatori de continut finantati de catre agentii guvernamentale, sau de catre oameni obisnuiti, astfel incat lumea sa stie ce urmareste. Mai mult decat atat, marile publicatii europene vor avea clipurile video promovate predominant in cadrul YouTube, astfel incat oamenii sa vada stiri de la trusturi media care sunt recunoscute pentru echidistanta.

YouTube. SCHIMBARE foarte IMPORTANTA pentru Europa

YouTube. Schimbarile din Europa sunt impuse de catre compania americana ca parte a incercarilor sale de a lupta cu stirile false, din pacate acestea fiind vizibile in numar tot mai mare in cadrul platformei pentru partajarea de continut video. Din cauza materialelor de acest gen oamenii sunt foarte usor pacaliti, uneori inclusiv pentru a vota in favoarea unor partide politice care profita de naivitatea lor, iar YouTube incearca sa aduca putin adevar printre toate minciunile.

Our goal here is to equip you with more information to help you better understand the sources of news content that you choose to watch on YouTube.

YouTube. Schimarile vin la foarte putin timp dupa ce compania americana anuntase alte schimbari din cauza numarului mare de clipuri video incarcate in platforma sa dupa atacul din Noua Zeelanda, in care au fost ucise in direct zeci de persoane. YouTube este de mult timp in proces de “curatare” a platformei sale de clipurile video care promoveaza stiri false, sau tot felul de minciuni, insa e foarte sigur ca nu va reusi vreodata sa faca asta intr-o maniera completa.