Huawei MATE X CAT COSTA in Romania Telefonul Pliabil ?

Huawei MATE X costa in Romania ceva mai mult decat anuntase compania Huawei in mod oficial. Cat costa Huawei MATE X in Romania aflam de la primul magazin care-l are listat.

Huawei MATE X CAT COSTA Romania

Cat costa Huawei MATE X in Romania este o intrebare care se afla pe buzele multor iubitori de tehnologie, iar asta pentru ca Huawei a anuntat in mod oficial ca noul model de smartphone va fi vandut cu 2300 de euro in Europa. Desigur ca Romania este mai speciala, si tehnologia ajunge la preturi mai mari aici, asa ca nimeni nu stia pana recent cat costa Huawei MATE X in Romania, dar telefonul a fost deja listat la un magazin online.

Huawei MATE X costa in Romania cam cat v-ati imagina, adica peste 2300 de euro, iar in aceasta pagina aveti prima listare facuta pentru telefon de catre un magazin online, vestile fiind destul de proaste pentru fanii celor de la Huawei. Huawei MATE X costa in Romania mai mult decat ar fi dispusi sa plateasca inclusiv cei mai inraiti fani ai companiei, si desigur ca mai mult decat Samsung GALAXY FOLD, ceea ce nu e de mirare.

Huawei MATE X CAT COSTA in Romania Telefonul Pliabil ?

Cat costa Huawei MATE X in Romania in momentul de fata este doar ceva premergator pentru lansarea oficiala, iar asta pentru ca magazinul care a listat telefonul nu il vinde in mod oficial, ci doar neoficial, si doar pe baza de precomanda, probabil platita in avans. Foarte putina lume stie de ce pretul Huawei MATE X este atat de mare, insa in spatele telefonului exista un amplu proces de cercetare, componente foarte scumpe, dar si costuri foarte mari pentru fabricarea sa.

Huawei MATE X costa in Romania cam cat o masina cu care poti face piata, dar in acesti bani ai cateva dintre cele mai noi tehnologii pentru telefoane mobile, plus privilegiul de a detine un telefon la care altii vor “saliva”. Da, e postii ca pentru cat costa Huawei MATE X sa primiti o experienta pe masura, sau sa veti parte de un produs care se strica rapid, insa asta se intampla cand produsele nefinisate sunt lansate, cum am vazut deja la Samsung GALAXY FOLD.

Huawei MATE X va fi lansat in Romania in cursul acestei veri, nu se stie clar cand, dar chinezii vor incerca mai mult ca sigur sa profite de problemele pe care le are compania Samsung cu telefonul sau pliabil.