Google Chrome. Update cu MODIFICARE foarte IMPORTANTA

Google Chrome. O modificare foarte importanta a fost facuta de catre compania Google pentru cel mai folosit browser de pe planeta, iata ce ne aduce extrem de buna.

Google Chrome modificare incognito

Google Chrome. O noua actualizare a fost lansata in cursul zilei de ieri de catre compania Microsoft, si v-am spus ca principala schimbare oferita de catre compania Google este un nou dark mode disponibil pentru unii utilizatori. Ei bine, separat de asta exista si o alta schimbare importanta pentru Google Chrome, compania Google rezolvand o problema majora din cauza careia website-urile puteau sa urmareasca utilizatorii chiar si cand aveau Incognito Mode activat.

Google Chrome. Functia nu este activata in mod automat de catre compania americana pentru utilizatori, ci trebuie activata manual, asa ca nu veti fi protejati in mod automat in momentul in care faceti actualizarea pentru dispozitivele voastre. Stiti deja de ceva vreme ca Google Chrome proteja doar partial utilizatorii impotriva urmaririi de catre website-uri in momentul in care foloseau Inconito Mode, insa noua actualizare rezolva problema, si face ca totul sa fie cat se poate de normal.

Google Chrome. Update cu MODIFICARE foarte IMPORTANTA

Google Chrome. Din pacate, este nevoie ca utilizatorii sa activeze aceasta functionalitate prin meniul ce permite controlarea flag-urilor existente in cadrul browserului, asa ca e nevoie de putin “chin” inainte de a fi complet protejati. Activarea acestui nou sistem de protectie suplimentara necesita accesarea meniului “chrome://flags/”, si apoi cautarea sistemului Filesystem API in Incognito, care trebuie activat, apoi dupa ce reporniti browserul, iar functia va fi activata automat cand il deschideti in mod normal.

Google Chrome. Desigur ca dupa activarea acestei functii vor trebui facute si verificari de catre experti in securitate informatica pentru a ne asigura ca protectia exista, deci deocamdata trebuie doar sa ii credem pe cei de la Google. Google Chrome a fost intens criticat de-a lungul timpului pentru aceasta problema, iar cei de la Google s-au miscat destul de greu pentru a o rezolva, dar lumea este intr-un final protejata asa cum trebuie.

Google Chrome. Pentru a beneficia de aceste noutati va trebui sa instalati intai actualizarea oferita de catre compania GOogle, si abia mai apoi sa activati acest nou modul.

1 COMENTARIU