Google Chrome. NOUTATI MAJORE Lansate pe Android

Google Chrome. O serie de noutati foarte importante au fost lansate in versiunea 74 pentru telefoanele cu sistem de operare Android, iata ce schimbari majore sunt oferite.

Google Chrome 74 android

Google Chrome. Saptamana aceasta compania Google a lansat actualizari importante pentru browserul sau pe diverse platforme, inclusiv pe cea Android, unde exista noutai importante de care toata lumea ar trebui sa stie. Prima schimbare importanta din Google Chrome pentru telefoanele Android, in versiunea 74, are legatura cu functia “Data Saver”, care e redenumita in “Lite Mode”, ea reducand consumul de trafic de internet cand navigam pe web.

Google Chrome. Mai mult decat atat, daca functia “reduce motion”, “reducere miscare” este activata in sistemul de operare Android, acum browserul o va respecta, ceea ce ar fi trebuit sa faca oricum de la bun inceput si in trecut. In cazul in care Google Chrome nu va putea respecta in totalitate functia asa cum vor utilizatorii, va afisa paginile web intr-un asemenea mod incat paginile web sa aiba redate cat mai putine animatii posibil dupa ce sunt incarcate.

While many users enjoy such animations, some users dislike them because they feel distracted or slowed down from them. In the worst case, users may even suffer from motion sickness as if it were a real life experience, so for these users reducing animations is a medical necessity.

Google Chrome. NOUTATI MAJORE Lansate pe Android

Google Chrome. In continuare, un meniu numit “Sync and Google Services” este deasemenea vizibil pentru utilizatorii Android, el adunand toate optiunile pentru controlarea datelor colectate de catre Google in folosirea browserului. Pentru versiunea 74 a Google Chrome sunt implementate si un nou set de scurtaturi care permit partajarea, sau editarea, rapida de URL-uri, compania Google dorind sa ne ofere o experienta mai simpla de folosire a aplicatiei sale.

Google Chrome. O optiune mai rapida pentru traducerea paginilor web este deasemenea implementata de catre compania Google, ea fiind afisata in momentul in care accesam meniul pentru actiuni in cadrul diverselor pagini web. In final, o alta schimbare foarte buna impiedica pornirea automata a descarcarilor de fisiere cand accesam o anumita pagina, ele necesitand activare manuala de catre utilizator.

Google Chrome. Toate aceste noutati sunt disponibile chiar in acest moment in cadrul actualizarii lansate pentru browserul pe care Google il ofera pentru platforma Android in acest moment.