iPhone 11 Max. PRIMELE IMAGINI cu Noul Design FINAL

iPhone 11 Max. Primele imagini cu noul design final al telefonului au aparut astazi multumita unor schite preluate de la partenerii companiei Apple in aprilie.

iPhone 11 Max design iPhone XI Max

iPhone 11 Max, sau iPhone XI Max, dupa cum il numesc unii, apare astazi intr-un clip video care ne arata o reprdoducere 3D a telefonului in baza unor schite preluate de la parteneri ai companiei Apple. Imaginile cu iPhone 11 Max vin la doar o zi dupa ce am vazut de la aceeai sursa imagini cu iPhone 11, ambele telefoane avand exacta acelasi design, dar si aceeasi camera tripla, care are senzorii de imagine pozitionati in forma de triunghi.

iPhone 11 Max. Facand o comparatie cu iPhone XS Max, diferentele exista doar pentru camera tripla a telefonului, iar asta pentru ca ecranul arata exact la fel, iar design-ul total nu are vreo diferenta sesizabila. Cei de la Apple au preferat sa recicleze design-ul iPhone XS Max pentru iPhone 11 Max, astfel ca toti cei care au cumparat modelul de anul trecut, vor avea parte de acelasi aspect in noul telefon, dar asta nu mai e de mult o noutate pentru compania Apple.

iPhone 11 Max. PRIMELE IMAGINI cu Noul Design FINAL

iPhone 11 Max. Pe de alta parte, noul telefon urmeaza sa fie mai gros decat iPhone XS Max, avand o grosime de 7.8mm, in comparatie cu cea de 7.7mm, diferenta fiind infima, si n-ar trebui sa afecteze nici macar accesoriile. Pentru iPhone 11 grosimea ar urma sa creasca la 8.1mm, de la 7.7mm, iar asta nu doar ca va fi sesizabil, ci va si strica in totalitate compatibilitatea cu accesoriile existente, deci e bine ca acest lucru sa fie luat in calcul.

iPhone 11 Max. Noul telefon, la fel ca si “fratele” sau mai mic, va avea un buton Mute cu design modificat de catre compania Apple, iar in clipul video de mai sus puteti vedea cam cum arata schimbarile. Se pare ca Apple va folosi un buton Mute circular in iPhone 11 si iPhone 11 Max spre deosebire de cel alungit din seria iPhone XS, iar asta va distruge cu siguranta compatibilitatea cu orice fel de carcase existente, ceva ce sigur a fost facut intentionat.