iPhone. Lovitura foarte DURA pentru Compania Apple

Apple are parte de o lovitura foarte dura pentru viitoarele modele de telefoane iPhone, iata ce s-a intamplat in mod complet neasteptat pentru americani.

iphone lovitura apple

Telefoanele iPhone nu trec printr-o perioada chiar atat de buna in momentul de fata, iar asta pentru ca vanzarile sunt departe de a indeplini asteptarile, desi cei de la Apple inca raman pe profit. Pentru a inrautati lucrurile, cei de la Apple au ramas recent fara trei dintre vechii designeri care lucrau in cadrul echipei conduse de catre Jony Ive, si au contribuit semnificativ la crearea design-urilor pentru telefoanele iPhone, insa nu doar pentru atat.

Fiecare dintre cei trei designeri care au plecat a lucrat cate cel putin 10 ani in cadrul Apple, deci 2 dintre ei au fost acolo si cand a fost creat design-ul pentru primul model al iPhone, dezvoltat sub coordonarea lui Steve Jobs. Plecarile lor lasa echipa de designeri fara trei oameni extrem de importanti, insa poate ca aceasta plecare este un smn ca felul in care arata telefoanele iPhone se va schimba in bine in anii ce vor urma, sau poate ca nu.

iPhone. Lovitura foarte DURA pentru Compania Apple

Chiar daca acesti trei designeri foarte importanti pleaca, filosofia celor de la Apple ramane neschimbata, iar oamenii care vor veni in locul lor vor fi instruiti sa gandeasca intr-o maniera similara in viitor. Nu m-ar mira ca Jony Ive sa se asigure ca telfeoanele iPhone din viitor nu vor avea design-uri cu adevarat atractive, si vor continua sa uimeasca in mod negativ cu decupaje uriase, sau camere triple cu senzori pozitionati in forma de triunghiuri ciudate.

Three longtime industrial design team employees are leaving the team. Rico Zorkendorfer and Daniele De Iuliis both left Apple recently, and another team member, Julian Hönig, is leaving in the next few months. Together, Zorkendorfer and De Iuliis have worked at Apple for a combined 35 years, while Hönig has been on the team for a decade.

Telefoanele iPhone n-au mers intr-o directie chiar atat de buna in ultimii ani in ceea ce priveste design-ul, si daca este sa fiu sincer, nu cred ca asta se va schimba in viitorul apropiat, pentru ca Apple e mai interesata de profit decat de altceva. Din pacate clientii conteaza mult mai putin pentru Apple decat banii pe care telefoanele iPhone ii produc, iar felul in care va arata iPhone 11 cand va fi lansat ne dovedeste foarte clar cat de mult s-a schimbat filosofia de design a Apple.