Xiaomi vrea sa Lanseze cel mai URAT Telefon

Xiaomi ar urma sa lanseze unul dintre cele mai urate telefoane mobile din istorie, iata cum a gandit compania design-ul neobisnuit al acestui produs.

Xiaomi telefon urat brevet

Xiaomi, unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile de pe planeta, si un gigant in China, ar putea lansa in viitorul nu foarte indepartat unul dintre cele mai urate telefoane pe care vreun producator le-a conceput vreodata. Mai jos puteti vedea o imagine cu design-ul pe care Xiaomi il pregateste pentru telefonul sau, si puteti vedea ca vorbim despre un smartphone care are un decupaj foarte ciudat, care n-ar trebui sa fie vreodata folosit intr-un telefon.

Xiaomi. Design-ul brevetat de catre companie pentru telefoane prezinta un decupaj care ascunde o camera frontala duala, dar si un difuzor pentru apeluri telefonice, iar combinatia pare sa arate ca telefonul le zambeste utilizatorilor. Implementarea acestui decupaj urat pentru telefon le permite celor de la Xiaomi sa ofere totusi un ecran care nu are margini, deci exista si o veste buna pentru problema ecranului, asa ca fanii nu trebuie sa fie extrem de suparati.

Xiaomi vrea sa Lanseze cel mai URAT Telefon

Xiaomi telefon urat

Xiaomi a avut brevetul de inventie publicat chiar zilele trecute, semn ca design-ul prezentat in el este unul cat se poate de actual, iar asta inseamna ca e posibil sa il foloseasca intr-un produs care nu va fi lansat foarte tarziu pentru clienti. Desigur ca din punctul inregistrarii design-ului ca simplu brevet de inventie si pana in momentul folosirii sale intr-un produs real poate trece foarte mult timp, insa Xiaomi e una dintre companiile care a uimit cu design-uri neobisnuite.

Xiaomi, ca producator dintr-o tara unde exista foarte multe telefoane cu tot felul de elemente de design neobisnuite, trebuie sa iasa cu ceva in evidenta, chiar daca nu face intotdeuana cele mai bune alegeri pentru design. Daca Xiaomi va lansa un telefon care arata precum cel din imaginea de mai sus, atunci e foarte posibil ca el sa iasa fara probleme in evidenta pe piata din China, mai ales ca se pare ca nu va fi chiar atat de scump.