Huawei MATE 30 PRO. Anunt ULUITOR de la Samsung

Huawei MATE 30 PRO. Un anunt foarte important a fost facut de catre compania Samsung pentru clientii din intreaga lume, iata ce se va intampla cu noul model de telefon.

Huawei MATE 30 PRO concurenta

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone va fi lansat de catre compania chinezeasca in cursul acestui an, insa va avea probleme foarte serioase cand va ajunge la clienti, iar asta din cauza unui anunt facut de catre cei de la Samsung. Mai exact, ieri Samsung a anuntat ca va investi 115 miliarde de dolari pentru a-si imbunatati tehnologiile si procesul de fabricatie pentru procesoare care vor ajunge in smartphone-uri, concurand cu TSMC si iPhone 11.

Huawei MATE 30 PRO. Conform anuntului facut de catre Samsung, aceste 115 miliarde de dolari vor fi investite in decursul a 11 ani pentru a crea o divizie care sa dezvolte procesoare pentru telefoane mobile. Huawei MATE 30 PRO va fi lansat cu un chip Kirin dezvoltat de catre Huawei, Apple are procesoarele din seria A, Samsung isi face singura procesoarele Exynos, dar sunt inferioare celor de la Qualcomm, Huawei, sau Apple, asa ca vrea sa faca investitii mari pentru a fi mai competitiva.

Huawei MATE 30 PRO. Anunt ULUITOR de la Samsung

Huawei MATE 30 PRO. A fost nevoie de destul de mult timp pentru ca Samsung sa ajunga intr-un final la concluzia ca trebuie sa faca investitii serioase pentru a tine pasul cu Apple si Huawei in ceea ce priveste procesoarele pentru smartphone-uri. Daca s-ar fi “trezit” mai devreme, cei de la Samsung ar fi putut avea inca de la inceputul anului telefoane mai competitive pe partea de performante, insa Huawei MATE 30 PRO si iPhone 11 vor avea mai mult ca sigur un concuret pe masura in Samsung GALAXY S11.

Samsung Electronics, a world leader in advanced semiconductor technology, today announced that it will invest KRW 133 trillion by 2030 to strengthen its competitiveness in System LSI and Foundry businesses. The investment plan is expected to help the company to reach its goal of becoming the world leader in not only memory semiconductors but also logic chips by 2030. The company also plans to create 15,000 jobs in R&D and production to bolster its technological prowess.

Huawei MATE 30 PRO. E putin probabil ca anul acesta sa fie facute imbunattiri majore pentru procesoarele Samsung, dar pentru 2020 se pot face foarte multe, iar atat telefoanele de anul acesta de la Huawei si Apple vor fi varfuri de gama in primavara anului viitor. Samsung are nevoie de procesoare mai bune pentru telefoane deoarece a cam pierdut “contactul” cu Apple si Huawei, iar Huawei MATE 30 PRO si iPhone 11 vor face distanta si mai mare.

Huawei MATE 30 PRO. Acest model de telefon va fi lansat in toamna acestui an, insa procesorul sau va fi folosit inclusiv in Huawei P40 PRO cand acest model va ajunge in magazine.