Windows 10. Functia ELIMINATA fara Explicatii

Windows 10. O functie utila pentru foarte multe persoane a fost eliminata de catre compania Microsoft fara a oferi vreo explicatie pentru schimbarea impusa.

Windows 10 date

Windows 10. Compania Microsoft continua sa faca schimbari surprinzatoare pentru utilizatorii sai, iar astazi vorbim despre o functie eliminata fara vreo explicatie de catre inginerii celor din Redmond, schimbarea nefiind apreciata de prea multa lume. Vorbim despre o functie care a fost eliminata din Windows 10 pentru versiunea testata in vederea lansarii in 2020, iar dupa cum probabil stiati deja, compania a decis sa inceapa sa testeze actualizari cu mult inainte ca ele sa fie efectiv puse in distributie.

Windows 10. Din actualizarea pentru versiunea 20H1, mai exact build-ul build 18890, compania Microsoft a decis sa elimine o functie numita “Friendly Dates”, aceasta fiind implementata pentru File Explorer de catre americani. Puteti vedea in imaginea de mai jos cam cum arata aceasta functie pentru Windows 10Windows 10, ea permitand afisarea datelor fisierelor intr-un format mult mai “prietenos”, astfel incat utilizatorii sa poata sorta mult mai usor datele pe care le au in calculatoare.

Windows 10. Functia ELIMINATA fara Explicatii

Windows 10 date friendly

Windows 10. Chiar daca vorbim despre o versiune beta a sistemului de operare, eliminarea oricaror functii este un semn ca Microsoft este dornica sa faca schimbari care s-ar putea dovedi a fi permanente, desi unele nu sunt chiar atat de benefice. Pentru aceasta modificare a Windows 10 nu a fost oferita vreo explicatie clara, astfel ca nimeni nu stie de ce nu se mai poate face sortarea normala a datelor, ci doar ca functia a fost oferita, insa din pacate nu mai este disponibila in momentul de fata.

Microsoft today released a new Windows 10 preview that removes a feature: Friendly Dates in File Explorer. Friendly Dates in File Explorer, a feature that displays easier-to-read dates, first arrived in build 18272. While it was turned on by default, Microsoft has now chosen to turn it off. The option is going away starting today, and the company didn’t share if it will return.

Windows 10. Pentru anul 2020 compania Microsoft nu a dezvaluit foarte multe modificari pe care intentioneaza sa le faca, insa puteti fi 100% sigur ca vor veni si informatii noi cu privire la schimbarile importante care vor fi disponibile. Windows 10 are nevoie de schimbari importante pentru a continua sa fie interesant pentru clienti, insa Microsoft nu prea reuseste sa ofere actualizari care sa nu genereze si probleme mari de functionare.

Windows 10. Testarea acestei actualizari inainte de 2020 este o tentativa a americanilor de a schimba strategia de update-uri in ideea de a oferi o experienta mai buna, dar probabil ca nu le va iesi chiar ceea ce isi doresc.