Samsung GALAXY S10. PROBLEMA Serioasa ASCUNSA de Clienti

Samsung GALAXY S10. Iata cum sunt pacaliti clientii companiei Samsung de o problema care este ascunsa de multa lume, desi afecteaza felul in care functioneaza telefoanele.

Samsung GALAXY S10 autonomie

Samsung GALAXY S10. Lansat acum o luna si jumatate pentru clientii din intreaga lume, noua serie de telefoane nu este chiar atat de grozava, din anumite puncte de vedere, asa cum si-ar dori clientii care cumpara produsele. Mai exact, dupa ce am vazut ca exista performante diferite pentru modelele Samsung GALAXY S10, iata ca acum vedem fix acelasi lucru pentru autonomia pe care o ofera smartphone-urile comercializate de catre coreeni.

Samsung GALAXY S10. In clipul video de mai jos aveti facuta o comparatie intre versiunile telefoanelor care au chip-uri Qualcomm Snapdragon 855 si Exynos 9820, iar diferentele sunt mari intre cele doua tipuri de procesoare. Mai exact, telefoanele Samsung GALAXY S10 care au procesor Qualcomm Snapdragon 855 ofera o autonomie mai buna decat cele care au procesor Exynos 9820, iar clientii care aleg modelele cu cel de-al doilea procesor, pierd destul de mult in final.

Samsung GALAXY S10. PROBLEMA Serioasa ASCUNSA de Clienti

Samsung GALAXY S10. Autonomia bateriei pentru telefoanele care au procesor Exynos 9820 este cu putin peste o ora mai mica decat cea a telefoanelor care au procesor Qualcomm Snapdragon 855, iar asta s-a mai intamplat si in trecut. Toata lumea stie ca procesoarele Samsung sunt mai proaste decat cele ale Qualcomm, iar ceea ce vedem pentru seria Samsung GALAXY S10 nu este diferit fata de ceea ce am vazut pentru modelele lansate in anii trecuti de catre coreeni.

Samsung GALAXY S10. Problema este ca Samsung nu le spune clientilor din Europa, si chiar Romania, ca achizitioneaza telefoane care au performante inferioare fata de modelele vandute in SUA, si nici de ce nu vrea sa le ofere aceeasi experienta. 1 ora de autonomie in minus pentru modelele Samsung GALAXY S10 vandute in Romania, fata de cele din SUA, asa cum nu a facut in vreunul dintre anii in care a oferi produse inferioare in Europa, si alte zone de pe glob.

Samsung GALAXY S10. Samsung s-a facut ani de-a randul de ras din cauza procesoarelor sale slabe pentru telefoane, asa ca acum vrea sa investeasca peste 10 miliarde de dolari anual pentru a le imbunatati, dar cine stie daca va reusi sa o faca ?